Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Lauwe pasta pesto met edamame bonen, geroosterde courgetten en kaloenblokjes.

Ingrediënten

  • Pasta spaghetti
  • Courget
  • Edamame bonen (wij al reeds gedopte genomen uit de diepvries)
  • Potje verse pesto
  • Kalkoenfiletblokjes
  • Pijnboompitten
  • Grano Pandano

Bereiding

  • Neem eerst de kalkoenfiletblokjes, doe hierover pittige kalkoenkruiden, plaats deze in een kom afgedekt in de koeling.
  • Neem nu de courgette en snij in schijfjes van 0,4 mm dik. Deze bestrijk je met olijfolie. Daarna bak je ze op de barbecue of grillpan.
  • Ondertussen neem je de edamame bonen en kook je ze in licht gezouten water.
  • Nu rooster je even de pijnboompitten in de pan (blijft erbij want ze kleuren snel zwart).
  • Zet nu eerst de pasta op zodat deze achteraf lauw is.
  • Bak de kalkoen op de barbecue of in de grillpan.
  • Nu de pasta klaar, afgegoten en al wat afgekoeld is (lauw) ga je de verse pesto op kamertemperatuur toevoegen. Roer goed door elkaar zodat de pesto rond de spaghetti gaat kleven. Als je merkt dat de pasta te hard kleeft voeg dan extra viergine olijfolie toe.
  • Schilfer de Grano Pandano.
  • Dien mooi op en laat het smaken.

Bezoeken: 9

Related Posts

error: