Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Klacht over een BOVAG-caravan- en camperbedrijf

Heb je een klacht over een BOVAG-caravan- en camperbedrijf en kom je er samen met de ondernemer niet uit? Dan helpen we je graag om de klacht zo goed mogelijk op te lossen. Dat doen we geheel onafhankelijk, gratis en volgens de geldende voorwaarden.

Met onze handige tool geef je snel en eenvoudig jouw klacht door. Vul de gevraagde informatie in en verstuur je klacht. Eén van onze medewerkers neemt dan zo snel mogelijk contact met je op om alles door te nemen.

Naar BOVAG Hulp bij klachten

Klachtenprocedure Bovag Hulp bij klachten

Alle caravan- en camperbedrijven die bij BOVAG zijn aangesloten, zijn verplicht om klachten van particulieren volgens de geldende voorwaarden op te lossen. Wij proberen voor beide partijen een aanvaardbare oplossing te vinden. Dat doen volgens een reglement dat we zowel aan jou als het BOVAG-caravan- en camperbedrijf voorleggen. 

Hulp bij klachten gebeurt meestal telefonisch en als het niet anders kan schriftelijk. Soms is het wenselijk of zelfs noodzakelijk dat er technisch onderzoek gedaan wordt voordat er een bemiddelingsvoorstel kan worden uitgebracht. Dat wordt gedaan door een onafhankelijk expertisebureau. Aan zo’n onderzoek zijn wél kosten verbonden. Deze zijn voor rekening van de partij die opdracht geeft voor het onderzoek.

De geschillencommissie

Lukt het niet om er met behulp van onze tussenkomst uit te komen, dan kun je jouw klacht of meningsverschil eventueel ook aan De Geschillencommissie voorleggen. De Geschillencommissie is een onafhankelijke stichting die bestaat uit verschillende commissies die klachten over specifieke onderwerpen behandelen. BOVAG is aangesloten bij de Geschillencommissie Voertuigen. Deze commissie is erkend door de overheid, dus een goede procedure en onpartijdige beslissingen zijn gewaarborgd. Je kunt er ook voor kiezen om direct contact op te nemen met De Geschillencommissie.

https://www.bovag.nl/info/camper/klachten

Weergaven: 19

Related Posts

Advertenties

ACT
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 4Bezoekers online. :
  • 7Bezoekers vandaag:
  • 242Bezoekers gisteren:
  • 2191Bezoekers vorige week:
  • 376068Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reviews Camperclub Skeller

error: