Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Kamperen in de winter ongekend populair

Kamperen in de buurt van de mooiste langlaufloipes of juist liever dichtbij de zonovergoten stranden van de Costa del Sol?

Steeds meer kampeerders trekken er op uit in de winter, horen we om ons heen. Ze verkiezen overnachten in hun eigen camper of caravan boven een overnachting in een klassiek hotel of appartement in de buurt van de skipistes.

Sfeervol kamperen in de winter

Je kunt veel over winterkamperen zeggen, maar je kunt niet ontkennen dat kamperen in de winter sfeervol en knus is. ’s Nachts kruip je extra diep onder de dekens en zodra het licht wordt en de koffie begint te pruttelen is de caravan of camper in een paar minuten aangenaam warm. Door het raam zie je de ijspegels aan de caravan van de campingbuurman hangen, maar je sneeuwlaarzen staan klaar om koude en natte voeten te voorkomen. Een goede voorbereiding is het halve werk!

Poll

ACSI FreeLife was benieuwd naar het enthousiasme over winterkamperen onder onze lezers en stelde daarom enkele weken geleden via de ACSI FreeLife nieuwsbrief de volgende vraag: ‘Kampeer jij in de winter?’. Kies je voor de zon en de zee of de zon en de sneeuw? Of blijf je liever thuis in de winter? Veel nieuwsbriefleden vulden de poll in en de uitslag is, ondanks de trend, toch opvallend.

De uitslag

Verrassend genoeg geeft het merendeel van onze lezers aan te gaan kamperen in de winter. Van alle stemmers gaat 57% écht winterkamperen, 16,5% gaat wel kamperen in de winter, maar zoekt de zon op. De overige 26,5% kampeert niet in de winter.

Bij welke groep kampeerders hoor jij? Misschien wil jij komende maanden wel jouw winterkampeer-vuurdoop beleven.

Hier onder kun je input geven en tips voor overige leden.

Weergaven: 338

Related Posts

Advertenties

ACT
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

Inbouwstofzuiger

 

  • 8Bezoekers online. :
  • 107Bezoekers vandaag:
  • 237Bezoekers gisteren:
  • 2454Bezoekers vorige week:
  • 373984Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reclame

lacros-300x300-3
lacros
lacros
lacros-300x300-4
lacros-300x300-5

Reclame

error: