Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Kampeerauto 1-2024 verschijnt

De eerste editie van Kampeerauto in 2024 wordt vanaf dinsdag 23 januari bij de leden bezorgd. Hierin komt van alles terug: ontroerende verhalen, handige reistips en actuele informatie die de camperaar niet kan missen.

In de rubriek Signalement komt een dromen-waarmakend stel met een gewrapte VW T6 bus aan het woord. De rubriek Lang gebruikt laat de liefde zien van Henk Visscher voor zijn Scania-ex-legertruck. Verder biedt deze Kampeerauto een mooi verhaal over op reis gaan met alzheimer en ook tips over een sportief leven tijdens een uitstapje met de camper.

De nieuwe editie bevat reisverhalen met mooie ervaringen. Een ecologisch verantwoorde reis door het prachtige Noorwegen, een volgeplande vakantie in het Duitse Ruhrgebied, zwerven door het winterse Friesland en een fietsvakantie door Italië en Zwitserland.

Dit, heel wat campernieuws en meer is te ontdekken in deze nieuwste editie. Kampeerauto 1-2024 ligt vanaf 23 januari bij NKC-leden op de deurmat. Het nummer is ook digitaal te lezen via de app NKC Magazine en via de website.

Weergaven: 14

Related Posts

Advertenties

ACT
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 3Bezoekers online. :
  • 8Bezoekers vandaag:
  • 242Bezoekers gisteren:
  • 2192Bezoekers vorige week:
  • 376069Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reviews Camperclub Skeller

error: