Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Inspirerende zomerbestemmingen in nieuwe Kampeerauto

Naar Drenthe of zwerven langs de Hanzesteden? Of toch liever iets verder weg naar bijvoorbeeld de Dolomieten of naar de Duitse streek de Neder-Franken? In deze editie van Kampeerauto staan weer tal van camperbestemmingen die een bezoek deze zomer waard zijn.

Verder in deze editie een verhaal over hoe je op een bijzondere manier, met de camper, de pelgrimstocht naar Santiago de Compostella kunt maken. In het Signalement wordt de winnaar van de titel Kampeerauto van het jaar in de categorie integraal onder de loep genomen: de Adria Sonic Supreme 700 SL.

In deze Kampeerauto is ook te lezen hoe je met een OBD-slot voorkomt dat handige camperdieven er met de camper vandoor gaan. En in de rubriek Slim bekeken staat een handige tip over hoe je met een stalen plaat het prikgilde te slim af bent.

Kampeerauto 6-2022 ligt vanaf 7 juni bij NKC-leden in de bus. Het magazine is digitaal te lezen via de app NKC Magazine en via de website.

Weergaven: 38

Related Posts

error: