Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Ons Team

Ons team bestaat uit 4 personen, die allen op hun gebied gespecialiseerd zijn.

Frans Houwer:

Hoi ik ben Frans Houwer en ben woonachtig in Zeeuws Vlaanderen (Nederland). Ik ben getrouwd en we hebben 4 kinderen en 4 kleinkinderen. Hier ben ik apen trots op.In 2011 ben ik helemaal in de ban geraakt van alles wat met campers te maken heeft, zo heb ik in februari 2013 een campermarktplaats op gezet die uitsluitend voor campers is.(www.skeller.nl)

Tevens ben ik oprichter van de Camperclub Skeller sinds 2014. Ons team bestaat uit 3 geweldige personen, en daarbij de vrouwen niet te vergeten.

www.camperclubskeller.nl 
www.skeller.nl
www.facebook.com/camperclub/


Jo Hamelinck:

Jo Hamerlinck

Ik zal mij even voorstellen.

Mijn naam is Jo Hamerlinck en woont in Philippine, vlakbij de Belgische grens.
We hebben van al onze reizen steeds genoten, zoals Zwitserland,Italië, Kroatië, Istrië, Noorwegen, Zwedenen ook Frankrijk. En natuurlijk België, we zijn in het begin lid geweest van NKC, maar dat beviel ons niet, dan naar CCN op verzoek van een goede vriend. Ook hier konden wij niet wennen en intussen waren wij ook al lid van de BMHC (25 jaar).

Nu kijken we op Facebook en zien daar camperclub staan ons aangemeld en met plezier want je ziet vele verhalen voorbij komen. Vragen, oplossingen en gezelligheid, nu heeft Frans gevraagd om mee te helpen in deze club, en wij proberen dat voor 100% te doen. Alleen het probleem is dat ik nog moet werken als kleine zelfstandige maar daarin tegen doen wij ons best om het iedereen zo goed mogelijk naar zijn zin te maken.


Frans Docx:

Frans Docx

Hoi, ik ben Frans Docx en woonachtig in Basel (Belgie) Wij zijn nog maar 2 jaar bezig met een camper.

Vroeger ging het gezin altijd op reis met een campingcar, maar kindjes worden groot en dus was het voor ons tijd om op reis te gaan met het vliegtuig.

Maar dit was toch ons ding niet, daarom een lekker oude camper gekocht en nu genieten van het mobiel kamperen.

Weergaven: 349

error: