Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Frankrijk houdt vliegtuig uit Dubai aan de grond, mogelijk mensensmokkel

Ruim 300 passagiers zitten sinds donderdag vast op de Franse luchthaven van Châlons-Vatry bij Parijs, omdat er slachtoffers van mensensmokkel aan boord zouden zitten. Het vliegtuig van de Roemeense luchtvaartmaatschappij Legend Airlines was onderweg van de Verenigde Arabische Emiraten naar Nicaragua.

Aan boord zouden meer dan 300 passagiers uit India zitten. Het vliegtuig maakte donderdag een tussenlanding in Vatry, daar moesten de bemanning en passagiers hun identiteitsbewijs laten zien. Uiteindelijk werden twee mensen aangehouden op verdenking van mensensmokkel. Zij zijn ondervraagd over hun vermoedelijke lidmaatschap van een criminele bende, schrijven Franse media.

De overige passagiers zijn nog steeds op de luchthaven. Zij hebben een slaapplek gekregen op het vliegveld en worden daar ook verzorgd.

De Franse autoriteiten kregen een anonieme tip over de vermoedelijke mensensmokkel. De passagiers zouden vanuit Nicaragua illegaal willen doorreizen naar de Verenigde Staten. Een woordvoerster van Legend Airlines zegt tegen persbureau AFP dat de maatschappij zich van geen kwaad bewust is.

bron; nos

Weergaven: 11

Related Posts

Advertenties

ACT
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 3Bezoekers online. :
  • 7Bezoekers vandaag:
  • 242Bezoekers gisteren:
  • 2191Bezoekers vorige week:
  • 376068Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reviews Camperclub Skeller

error: