Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Fantaseren over welke reizen je nog met de camper wilt maken kan gelukkig altijd….

Fantaseren over welke reizen je nog met de camper wilt maken kan gelukkig altijd. In Kampeerauto 3-2020 staan veel verschillende ideeën voor tripjes dichtbij en wat verder weg.

Binnen Nederland zwerven we door het vlakke laagland van het Groene Hart. Een gebied waar veel ruimte is voor natuur, cultuur en recreatie. Ook maken we een Tussenstop in het mooie, groene Baarn.

Iets verder weg, maar toch dichtbij zijn de Vlaamse Ardennen en het Duitse Zwarte Woud. In het koersgekke België worden onder meer de steden Ronse, Oudenaarde en Zottegem bezocht. Natuurlijk ontbreekt een kriekje of een ander speciaal bier niet op deze tocht.
Schwarzwälder Kirschtorte en het Zwarte Woud zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar wist je dat het ook de bakermat van de koekoeksklok en van twee grote sanitaire wereldmerken is? In deze Kampeerauto wordt een toer langs de geheimen van dit gebied gemaakt.

Daarnaast vind je in de rubriek Uit & Thuis tips voor korte en langere uitstapjes in binnen- en buitenland.

De eenzaamheid opzoeken kan in het Schotse Skye. In het voorjaar zijn daar nog niet veel toeristen te vinden, en misschien nog wel fijner, nog geen hordes vervelende midges.

Als u lid bent van NKC dan krijgt u dit magazine.
Je bent al NKC-lid vanaf €59,- per jaar. Klik hier voor alle informatie over de verschillende pakketten.

Weergaven: 19

Related Posts

error: