Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

eVentje wint de internationale designprijs

Voor de tweede keer ontvangt camperbouwer Ventje de prestigieuze designprijs Red Dot Award, in de categorie motorhomes. Deze keer betreft het de eVentje, het nieuwe camperbusje op basis van de elektrische Volkswagen ID. Buzz, in 2021 viel de reguliere Ventje in de prijzen.

Ook toen al ging het om het ingenieuze concept, met name van de keuken achterin, die vanaf twee kanten te gebruiken is. “Bij de eVentje is er nog veel mee bij gekomen”, zegt ontwerper en eigenaar Frank Westland, “en het is geweldig dat de jury dit heeft gezien: het zicht op de sterrenhemel, het volledig openritsbare hefdak, het barretje en niet te vergeten het systeem van de schuivende cabinestoelen.”

Dit creëert ruimte voor onder meer een volwaardig tweepersoonsbed.

“De ID. Buzz is bijna een personenauto en het was echt puzzelen met millimeters om er een camperinterieur in te bouwen. De prijs is een fantastische erkenning hiervan.”

De eVentje heeft een elektromotor van 204 pk en is met een lengte van 4,71 meter korter dan de Ventje met een verbrandingsmotor. De bus heeft banken met vier zitplaatsen, waar een bed van 140 bij 200 centimeter van te maken is. In het hefdak past ook nog een bed voor twee. Vooralsnog heeft eVentje twee goedgekeurde zitplaatsen, de ontwikkeling naar vier gordelplaatsen is in volle gang.

Op 24 juni reist Westland af naar Essen in Duitsland om op een gala de prijs in ontvangst te nemen.

 

Weergaven: 15

Related Posts

Advertenties

ACT
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 6Bezoekers online. :
  • 8Bezoekers vandaag:
  • 242Bezoekers gisteren:
  • 2192Bezoekers vorige week:
  • 376069Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reviews Camperclub Skeller

error: