Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Erwin Hymer Groep gaat in zee met VW

 

De diversifiëring van basisvoertuigen zet zich ongeremd verder in de kampeerautobranche nu de Erwin Hymer Groep een akkoord heeft afgesloten met VW voor de levering van 6000 Crafters voor het bouwen van kampeerbussen.

Steeds meer kampeerautofabrikanten geven de voorkeur aan andere basisvoertuigen om de problemen bij Fiat te omzeilen. De Crafter blijkt alvast één van de winnaars te worden. Verwonderlijk is dat niet. De bestelwagenuitvoering leent zich immers uitstekend als basis voor een kampeerbus zoals reeds bij VW zelf was te zien met de Grand California.

Lengtes

Met drie lengtes gaande van 6, 6.8 en 7.4 meter biedt hij beduidend meer mogelijkheden voor ruimere kampeerbussen als de concurrentie.

Deal

De deal met VW werd gesloten voor alle merken van de groep: Bürstner, Carado, Dethleffs, Etrusco, Hymer, Laika, LMC, Niesmann+Bischoff en Sunlight. Naast de Crafter bestelwagen bekijkt de EHG ook de mogelijkheden om de Crafter chassis variant in te zetten als basis voor nieuwe campermodellen. Er wordt ook bekeken of de Transporter basis T6.1 dienst zou kunnen doen om een modelreeks op uit te bouwen.

Dergelijke initiatieven bieden de toekomstige klanten een bredere keuze aan basisvoertuigen en kunnen alleen maar toegejuicht worden. Het tijdperk waarin de Stellantis basisvoertuigen (Fiat, Peugeot en Citroën) quasi alleenheerschappij hadden, is duidelijk voorbij !

bron;William Smesman
Kampeerwereld

Weergaven: 20

Related Posts

Advertenties

ACT
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 4Bezoekers online. :
  • 275Bezoekers vandaag:
  • 336Bezoekers gisteren:
  • 2558Bezoekers vorige week:
  • 377746Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reviews Camperclub Skeller

error: