Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Er zijn plannen voor een nieuwe camperplaats in Heusden.

In het Brabantse vestingstadje Heusden zijn plannen voor een nieuwe camperlocatie. De plekken moeten komen op de strekdam bij jachthaven De Wiel.

Rein de Ruiter van jachthaven De Wiel en Nautisch Centrum Heusden heeft er zin in. Ook de gemeente ziet zijn plannen wel zitten. De strekdam waar De Ruiter de camperplaats wil vestigen, wordt nu nergens voor gebruikt. “Camperen is populair en op dit moment is er in de gemeente Heusden geen ruimte voor camperaars. We gaan hiermee zeker in een behoefte voorzien”, vertelt De Ruiter.

De vergunningsaanvraag loopt inmiddels. “Als de vergunning rond is, verwachten we in september met de eerste werkzaamheden te kunnen starten. Deze zomer komt daarvoor iets te snel. We willen dan met de start van het seizoen in 2022 de camperlocatie openen. We beginnen met 25 plaatsen, maar als het nodig is kunnen we in de toekomst ook makkelijk uitbreiden naar 50”, vervolgt De Ruiter. Hij heeft ook contact gehad met een camperplaatsspecialist van de NKC, die hem van praktische informatie heeft voorzien.

De Ruiter verwacht in ieder geval dat camperaars volgend jaar de weg naar de toekomstige camperlocatie goed weten te vinden: “Je hebt het tenslotte over de mooiste locatie van Nederland!”

Weergaven: 33

Related Posts

error: