Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

      

Er zijn aparte camperplaatsen gerealiseerd bij Camping De Plagge

Er zijn aparte camperplaatsen gerealiseerd bij Camping De Plagge

Voor de slagboom van Camping De Plagge in het Gelderse Vierhouten is een aparte camperlocatie geopend. Het veldje biedt plaats aan achttien campers.

“Natuurlijk kunnen camperaars als ze langer willen blijven ook nog op de camping terecht”, vertelt campingeigenaar Cor Verhoef. “We hebben dit aparte stuk speciaal voor campers gecreëerd omdat er veel vraag naar was. Camperaars staan ook graag tussen andere camperaars. Dit is echt een uitkomst.”

Camperaars kunnen wel gewoon gebruikmaken van de faciliteiten van de camping, zoals het toiletgebouw en de wasmachine en -droger.

De Plagge ligt aan de rand van het bos en op loopafstand van de hei. Maar ook attracties in Harderwijk, Zwolle en Apeldoorn zijn vanaf Vierhouten prima te bezoeken. “Het is hier zo allemachtig mooi en gemoedelijk… De omgeving nodigt gewoon uit om te wandelen, te fietsen en te ontspannen”, prijst Verhoef de omgeving aan.

Camping De Plagge staat op Campercontact.com onder sitecode 98754.

Hits: 54