Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 


Locaties zoeken doe je met:
 

Duitsland

Een bevolking zo gastvrij, een prachtige natuur en de vele bezienswaardigheden maken een camperreis door Duitsland zeker de moeite waard! Trek langs bekende steden als Berlijn, Keulen of München. Doordat die laatste de hoofdstad is van Beieren leent het zich perfect om naast een stadswandeling ook te genieten van een route langs rivieren, meren en bossen.

Genoeg te beleven in ons buurland

Door de rijke cultuur en interessante geschiedenis van Duitsland is er geen moment dat je je hoeft te vervelen tijdens je camperreis. Het land is natuurlijk niet voor niets het favoriete vakantieland van Nederlanders. Maar liefst 41 keer komt ze op de Werelderfgoedlijst voor.

Daarnaast is er 200.000 kilometer aan wandelpaden en 70.000 kilometer aan fietsroutes. Vergeet dus vooral niet je fiets mee te nemen, want het zou zonde zijn om de prachtige natuur alleen maar vanuit je camperraam te bekijken. Neem je liever de benenwagen? Ook dan valt er genoeg te kiezen. Ga voor een route door nationale parken, of zoek het avontuur meer op en wandel door de kloven van het Zwarte Woud.

Goed voorbereid op reis

Het fijne van een camperreis door Duitsland is dat je niet alles van tevoren hoeft te bepalen. Bedenk ter plekke waar je heen reist en wat je gaat doen, maar houd wel rekening met bepaalde ‘camper-regels’. Gelukkig doen onze buren niet moeilijk over waar je allemaal mag staan met je huis op wielen, maar het is altijd handig te weten waar alle camperplekken zich in Duitsland bevinden.


En dan last, but not least: de camper zelf. Ga je voor het eerst een camperreis maken? Huur er dan één bij Campertravels. De campers zijn stuk voor stuk in uitstekende staat en worden geleverd met een fietsendrager. Geen excuus meer om die prachtige fietstochten niet te maken, toch? Wil je liever zelf in het bezit zijn van een camper? Ook dan kun je bij Campertravels terecht. Maak een afspraak of kom de campers zelf bekijken.

Geniet van je camperreis door Duitsland!

 

Hits: 15

Related Posts

Advertenties

ACT
motorhome-depot
M-sat
D_EN_B-1
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
logo-Dekker
ACT Glerum
Kattenberg
Ekowax
dicar
gddm
Boom

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 1Bezoekers online. :
  • 136Bezoekers vandaag.:
  • 731Bezoekers gisteren:
  • 6114Bezoekers vorige week.:
  • 2192Bezoekers per maand.:
  • 1385453Totaal aantal bezoekers.:

Recente reacties

error:

De specialist in elektrische vouwfietsen

Is hoofdsponsor van Camperclub Skeller