Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Dit dorp in Zuid-Spanje staat op lijst beste toeristische bestemmingen in 2023

De Spaanse kust- en eilandbestemmingen hebben een zeer succesvol zomerseizoen 2023 achter de rug. De inkomsten zijn met meer dan 23% gestegen. Een van de bestemmingen die het best presteerde was Huelva.

In een recent rapport van Exceltur (Alliantie voor Toeristische Excellentie) is geconcludeerd dat, voor het tweede jaar op rij, de bestemmingen met de beste toeristische producten niet alleen de bestemmingen zijn met de hoogste inkomsten, maar ook de bestemmingen die het meest zijn gegroeid in de zomer van 2023 ten opzichte van dezelfde maanden in 2019.

En deze groep bevinden zich de bestemmingen Ibiza, Sant Antoni, Sant Josep en Santa Eulalia op het Baleareneiland Ibiza, de bestemmingen Sant Llorenç, Santanyí en Capdepera op Mallorca, Ciutadella op Menorca, Marbella en Estepona aan de Costa del Sol, Chiclana in Cádiz, Isla Cristina in Huelva, en Yaiza en Adeje op de Canarische Eilanden.

Isla Cristina

Isla Cristina is een stad aan de westkust van de Spaanse provincie Huelva. De stad ligt in de regio Andalusië en aan de Costa de la Luz. Isla Cristina is een relatief jonge stad. Ze werd gesticht in de tweede helft van de 18e eeuw door vissers uit het Middellandse Zeegebied. De stad groeide snel dankzij de visserij, de zoutwinning en de pekelindustrie.

Tegenwoordig is Isla Cristina een belangrijke vissersplaats. De haven van Isla Cristina is de belangrijkste haven van Andalusië en een van de belangrijkste van het land. De haven is een belangrijke bron van werkgelegenheid voor de stad.

Top 5 van bezienswaardigheden in Isla Cristina

De haven van Isla Cristina

De haven van Isla Cristina is de belangrijkste haven van Andalusië en een van de belangrijkste van het land. De haven is een belangrijke bron van werkgelegenheid voor de stad en is ook een populaire toeristische attractie. U kunt een boottocht maken door de haven, de vissersboten bekijken en de verse vis en zeevruchten proeven.

Het Museo del Mar

Het Museo del Mar is een museum gewijd aan de geschiedenis van de visserij in Isla Cristina. Het museum heeft een collectie van scheepsmodellen, oude vissers gereedschappen en informatie over de verschillende soorten vis die in de regio worden gevangen.

De marismas van Isla Cristina

De marismas van Isla Cristina zijn een belangrijk wetlandgebied aan de kust van de stad. De marismas zijn een thuis voor een verscheidenheid aan vogels, vissen en andere dieren. Je kunt een wandeling maken door de marismas of een boottocht maken om de natuur te bewonderen.

De vuurtoren van Isla Cristina

De vuurtoren van Isla Cristina is een 19e-eeuwse vuurtoren die op een heuvel aan de kust van de stad staat. De iconische vuurtoren biedt een prachtig uitzicht over de stad en de omgeving.

De zandstranden van Isla Cristina

De zandstranden van Isla Cristina zijn een van de belangrijkste attracties van de stad. De stranden zijn lang, breed en schoon, en ze zijn perfect voor zwemmen, zonnebaden en watersporten.

Weergaven: 99

Related Posts

Advertenties

ACT
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 2Bezoekers online. :
  • 9Bezoekers vandaag:
  • 242Bezoekers gisteren:
  • 2193Bezoekers vorige week:
  • 376070Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reviews Camperclub Skeller

error: