Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Dethleffs komt met compacte halfintegraal op Ford Transit

Met een breedte van 2,20 meter is de nieuwe Dethleffs Globebus Go met recht een compacte halfintegraal te noemen. Dethleffs verwacht dat deze nieuweling komende zomer bij de dealers staat.

Compact

De compacte halfintegraal is nieuw in de Dethleffs Globebus-serie, waar ook de gelijknamige integraalcamper deel van uitmaakt. Er zijn twee indelingen van de Globebus Go: de 5,99 meter lange T 15 met een dwarsbed en de 6,69 meter lange T 45 met enkele bedden.

Extra bagageruimte

De compressorkoelkast werkt op elektra en de 6 kW-verwarming op diesel, dus gas is alleen nog nodig om te koken. Een kleine gasfles volstaat daarom en hiermee ontstaat extra bagageruimte in de camper. Beide indelingen hebben een halve dinette. Het compact keukenblok is voorzien van twee gaspitten, een koelkast van 86 liter en werkbladverlenging. In de badkamer staat een draaibare wastafelwand, die over het toilet schuift, waarmee de doucheruimte vrijkomt.

Ford Transit

De Ford Transit heeft voorwielaandrijving en onder de kap een 130 pk EcoBlue-dieselmotor. Tot de standaarduitrusting van de Ford behoren onder meer cruisecontrol, verwarmde en elektrisch bedienbare buitenspiegels, diverse rijhulpsystemen en een DAB+-radio met stuurbediening. Wat de Globebus Go gaat kosten, wordt deze zomer bekendgemaakt.

Weergaven: 72

Related Posts

error: