Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Camperbeurs Hardenberg 2021 in Hardenberg (Nederland)

Vrijdag 24 september tot en met zondag 26 september 2021

Omschrijving

De grootste camperbeurs van Noord-Oost Nederland. Een camper huren, kopen of laten bouwen geheel naar eigen smaak? Camperbeurs helpt jou graag op weg! Camperbeurs Hardenberg biedt een divers aanbod van zowel nieuwe als gebruikte campers in meerdere hallen. Daarnaast zijn er op de beurs o.a. handige camperaccessoires, buscampervoortenten, campermagazines, verzekeringen en technische onderdelen aanwezig. Deze editie zal Evenementenhal ook naast de beurs weer diverse activiteiten organiseren. Het moet immers een weekend volop camperplezier worden! Dan blijft het niet alleen bij kijken, maar ook uitproberen, oefenen en actief bezig zijn.

Gratis overnachten

Combineer een bezoek aan de beurs met een weekendje weg in het Vechtdal! Je kunt je camper gratis parkeren op terrein van Evenementenhal Hardenberg tijdens dit gezellige camperweekend.

Vrijdag 24 september tot en met zondag 26 september 2021
Evenementenhal Hardenberg
Energieweg 2 in Hardenberg
Dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00.
Volwassenen (vanaf 13 jaar): € 8,- (online) of € 9,- (kassa)
Kinderen 5 t/m 12 jaar: € 4,50 (online) of € 5,- (kassa)
Kinderen t/m 4 jaar: Gratis
Gratis
Nee
  (18 beoordelingen) – Beoordeel deze beurs! (anoniem)

Wat kun je verwachten op Camperbeurs 2021?

De extra grote editie van Camperbeurs in Evenementenhal Hardenberg is in 2019 bezocht door 6.230 bezoekers. Zij bezochten meer dan 75 exposanten die verdeeld waren over 6 hallen.

Topmerken

Diverse topmerken zijn vertegenwoordigd op Camperbeurs. Ga je voor een Adria, Dethleffs, Hymer, Concorde, Laike of Chausson? Met maar liefst 17.000 m2 vloeroppervlakte zit er altijd wel een camper voor je bij! Exposanten bieden een grote variatie in zowel nieuw als gebruikt aanbod.

Campertheater

Bereid je voor op jouw volgende reis en woon een presentatie bij in het Campertheater! Tijdens de afgelopen editie gaven diverse sprekers een presentatie over campers kopen, bouwen en onderhouden. Zo vertelde Anno Huidekoper van Camperfixx hoe je het beste een camper kunt bouwen, en zorgde Jan Willems van NKC ervoor dat je goed voorbereid op reis gaat.

Fietsparcours

Je hebt je camper geparkeerd op de mooiste plek van de camping. Eindelijk staat alles op z’n plek, en dan bedenk je je dat je een aantal ingrediënten voor het avondeten mist! Geen paniek: met een (elektrische) vouwfiets ben je zó bij de dichtstbijzijnde supermarkt! Je wilt natuurlijk weten wat je koopt, dus we bieden je de mogelijkheid tot het testen van je fiets in het Fietsparcours.

Weergaven: 1597

Related Posts

error: