Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Caravana 2021 gaat niet door

Beste kampeerliefhebber,

De afgelopen maanden hebben we de ontwikkelingen rondom COVID-19 nauwlettend gevolgd. Op basis van deze ontwikkelingen hebben wij, tot onze grote spijt, moeten besluiten om Caravana 2021 te annuleren. Deze annulering komt voort uit de aanhoudende onzekerheid en de voortdurende dreiging van maatregelen gericht op het inperken van het hardnekkige Corona virus.

Veiligheid staat voorop

Een bezoek aan Caravana moet veilig en verantwoord zijn. De omstandigheden rondom Corona veranderen continu wat veel onzekerheid met zich meebrengt. Hierdoor kunnen wij niet de garantie bieden dat Caravana op een verantwoorde manier in januari 2021 kan plaatsvinden.

         

Save the date!

Caravana 2022 van 26 t/m 30 januari
We hebben er ontzettend veel zin in om aan de slag te gaan met de organisatie van de leukste en gezelligste kampeerbeurs van Noord-Nederland! Dit gevoel wordt nog meer versterkt doordat de populariteit van kamperen afgelopen jaar enorm is gestegen.

Noteer daarom woensdag 26 t/m zondag 30 januari 2022 alvast in je agenda!

Weergaven: 17

Related Posts

error: