Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Campingprijzen Europa per land: dit betaal je voor één nacht

Overal stijgen de prijzen, óók op de camping. En dat betekent dat de campingprijzen in Europa gemiddeld met 4,45% zijn gestegen ten opzichte van vorig jaar. Het is een van de uitkomsten uit het onderzoek naar de 2024-campingprijzen in Europa, uitgevoerd door camping.info. Dit onderzoek laat ook zien in welke landen je goedkoop kunt kamperen én waar je juist duur uit bent.

Het Duitse kampeerplatform camping.info onderzocht de campingprijzen in Europa door 20.000 campings in 34 landen te vergelijken. Steeds werd gekeken naar dezelfde overnachting: twee personen in het hoogseizoen inclusief staanplaats, caravan, elektriciteit en toeristenbelasting. De gemiddelde prijzen variëren van 13 tot 39 euro.

Koploper in Europa: Italië

Bij eerdere onderzoeken naar campingprijzen in Europa stond Zwitserland bovenaan. Dit jaar is dat Italië. In 2024 is de gemiddelde overnachtingsprijs hier 39,24 euro. Daarna volgen Kroatië (38,77 euro), Zwitserland (38,66 euro) en Oostenrijk (36,35 euro).

Kamperen in Italië? Daar hangt een prijskaartje aan.

En hier kampeer je goedkoop!

Wil je liever niet al teveel geld uitgeven voor een kampeervakantie in Europa? Zet dan Albanië (13,52 euro), Turkije (14,59 euro) en Noord-Macedonië (16,78 euro) op je lijstje. Albanië bungelt dus helemaal onderaan het lijstje van campingprijzen in Europa en dat komt mooi uit! Het is namelijk een prachtig vakantieland, maar nog niet ontdekt door de massa.

Weergaven: 28

Related Posts

Advertenties

ACT
PROFA-CLEAN-300X250
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 4Bezoekers online. :
  • 216Bezoekers vandaag:
  • 440Bezoekers gisteren:
  • 2869Bezoekers vorige week:
  • 384826Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reviews Camperclub Skeller

Weg met de zwarte strepen op je camper

error: