Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Campingparadijs Kroatië

Of je nu op zoek bent naar een kleine en intieme familiecamping of een grote camping met volop faciliteiten, Kroatië heeft het allemaal.

Een korte greep uit het rijke aanbod Kroatische campings.

Vandaag de dag is het land van duizenden eilanden een van Europa’s populairste campingbestemmingen. Een status die Kroatië te danken heeft aan de kwaliteit van de campings, de diversiteit in landschappen, een rijk erfgoed, de kristalheldere zee, duurzaam campingmanagement en de goede bereikbaarheid.

Uiteraard mogen we de Kroatische gastvrijheid en de ontspannen omgeving niet vergeten. De Kroatische campings staan hoog aangeschreven, maar welke camping past nu het beste bij jou? Om deze vraag iets makkelijker te kunnen beantwoorden, heeft de Kroatische Camping Vereniging (KCV) – waarvan in totaal 98 campings deel uitmaken – een tweedeling gemaakt.

ACSI

Van minicampings tot kampeerresorts

Een selectie van de best beoordeelde campings – waarvan een aantal zijn bekroond met een ACSI Award 2023 – vertegenwoordigt 64 vakantieresorts met hoge standaarden. Dit jaar is de familie van de zogenaamde beste campings gegroeid met drie, waaronder Aminess Avalona Camping Resort, de eerste vijfsterrencamping van het eiland Pag. Een andere nieuwkomer is camping Stoja, die vlak bij de historische stad Pula in Istrië ligt. De laatste nieuwkomer is camping Vita, een vijfsterren kampeerparadijs naast het spa-resort van Terme Tuhelj op ongeveer veertig kilometer van Zagreb.

Kampeerders die rust prefereren boven zoveel mogelijk faciliteiten, komen uit bij een van de kleine campings, de zogenaamde OK Mini Camps. Dit aanbod bestaat uit 34 Kroatische campings met een capaciteit tot tweehonderd kampeerders. Voor 2024 komen er ook in deze categorie drie campings bij, waaronder eentje in het oosten van Istrië met privé-zwem- en bubbelbaden: Floria Glamping Garden. Vlak bij Kaap Kamenjak ligt de tweede nieuwkomer: camping Piccolo. Tot slot is camping Milo Moje een mooie uitvalsbasis om het zuiden van Dalmatië en het eiland Hvar te verkennen.

Weergaven: 26

Related Posts

Advertenties

ACT
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 4Bezoekers online. :
  • 10Bezoekers vandaag:
  • 242Bezoekers gisteren:
  • 2194Bezoekers vorige week:
  • 376071Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reviews Camperclub Skeller

error: