Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

CampingCard ACSI

Voordelig kamperen in het laagseizoen

Dé kortingskaart voor het laagseizoen. Voordelig kamperen met kortingen tot wel 60%. Goed voor een prachtige en supervoordelige kampeervakantie. Kijk op www.CampingCard.com voor alle deelnemende campings.

Voor maar € 13, € 15, € 17, € 19, € 21, € 23, € 25 of € 27 per nacht kampeert u met CampingCard ACSI in het voorseizoen of naseizoen. De kortingskaart wordt in 2024 geaccepteerd op ruim 3.000 campings in 23 Europese landen. Op 375 campings zijn maximaal 3 kinderen t/m 5 jaar bij het CampingCard ACSI-tarief inbegrepen!

Gemak staat voorop

GPS-coördinaten bij iedere camping
Gebruikers van een navigatiesysteem kunnen voortaan ontspannen naar hun vakantieadres. In het handige gidsje dat u bij uw CampingCard ACSI ontvangt, staan de GPS-coördinaten van iedere camping. Uw navigatiesysteem wijst u de juiste weg tot de slagboom!

Kwaliteit
CampingCard ACSI is een initiatief van campingspecialist ACSI. De deelnemende campings zijn stuk voor stuk beoordeeld en goedgekeurd door een inspecteur van ACSI en te herkennen aan het blauwe CampingCard ACSI-logo.

Makkelijker kan het niet
Korting zonder haken en ogen. Geen kosten vooraf en alleen maar voordelen. Op de receptie van de camping toont u uw CampingCard ACSI en de rest gaat vanzelf. Om het gebruik makkelijk en overzichtelijk te houden, hebben we een aantal basisregels opgesteld. Lees alles over de voordelen van CampingCard ACSI op www.CampingCard.com.


CampingCard ACSI is ideaal voor een extra voordelige kampeervakantie in het laagseizoen. Om het gebruik makkelijk en overzichtelijk te houden, hebben we een aantal basisregels opgesteld. Zo haal je het meeste uit je CampingCard ACSI-kortingskaart!


Alleen geldig op deelnemende campings

Je krijgt alleen korting op je overnachting bij deelnemende campings. Je vindt de deelnemende campings terug in de CampingCard ACSI-gids en in de handige CampingCard ACSI-app.

 


Alleen geldig tijdens acceptatiedata

Iedere camping bepaalt ieder jaar de acceptatiedata waarop het CampingCard ACSI-tarief geldig is. Je kunt je kortingskaart alleen gebruiken tijdens deze periode. Je kunt in de gids of in de app terugvinden wat de acceptatiedata van een camping zijn.

 


Exclusief bijkomende kosten

Je kunt voor een vast bedrag op een deelnemende camping terecht voor een complete overnachting.

 

 

 


Beperkt aantal standaardplaatsen beschikbaar

Je CampingCard ACSI-kortingskaart geeft recht op een overnachting op een standaard kampeerplaats. Een deelnemende camping kan zelf bepalen op welke plek je kunt verblijven. Het kan dus voorkomen dat je niet op een camping terecht kunt, ook al heeft de camping nog vrije plekken.

Inclusief en exclusief bij CampingCard ACSI

Inbegrepen bij het CampingCard ACSI-tarief Exclusief het CampingCard ACSI-tarief
Staanplaats* Toeristenbelasting, milieuheffing, ecotax, afvalbijdrage of andere verplichtingen aan de lokale overheid.
Verblijf van 2 volwassenen** Eventuele reserverings- en administratiekosten.
Auto + caravan + voortent
Of auto + vouwwagen
Of auto + tent
Of kampeerauto met luifel
Het warme water bij de afwasbakken is niet bij de prijs inbegrepen.
Elektriciteit; aansluiting van max. 6A.
Stroomverbruik tot een max. van 4 kWh per dag
Een camping mag een energietoeslag berekenen boven op het genoemde ACSI-tarief.
Warme douches***
1 hond, mits honden zijn toegestaan op de camping.
BTW

  *

Sommige campings maken onderscheid tussen standaard- en luxe – of comfortplaatsen. Deze luxe- of comfortplaatsen zijn doorgaans wat groter en voorzien van een eigen watertoevoer en -afvoer. Je hebt met CampingCard ACSI recht op een standaardplaats, maar het kan ook zijn dat je voor het CampingCard-tarief toch gebruik mag maken van zo’n duurdere staanplaats. De camping heeft het recht dit zelf te bepalen; je kunt NOOIT aanspraak maken op een luxe- of comfortplaats. Let er tevens op dat sommige campings een aangepast beleid hebben ten opzichte van caravans met dubbele assen en campers die zo groot zijn dat ze niet op een standaardplaats passen.

 **

Campings stellen plaatsen beschikbaar voor twee volwassenen. De camping mag zelf bepalen of daar meer dan twee volwassenen mogen kamperen (waarbij voor de twee volwassenen het CampingCard-tarief geldt) of dat de kampeerders worden verwezen naar plaatsen die niet bestemd zijn voor CampingCard ACSI-gebruikers en waar de daarvoor gangbare prijzen worden gehanteerd.

***

Indien de camping gebruik maakt van douchemuntjes, dan heeft de CampingCard-houder recht op één douchemuntje per volwassene per dag. Hanteert een camping een ander douchesysteem, zoals bijvoorbeeld muntjes van vijftig cent, een sleutel of een sep-key, dan geldt bovenstaande, maar dient de kampeerder het douchen zelf in overleg met de camping te regelen.


Hoe werkt CampingCard ACSI?

 1. Vul de achterkant van de CampingCard ACSI-kortingskaart volledig in (alleen een compleet ingevulde kaart wordt geaccepteerd). Je kortingskaart is persoonsgebonden.

 2. Toon je kortingskaart (geldig voor 2 volwassenen) bij aankomst op de camping. Het is belangrijk dat je bij het maken van een reservering -indien nodig- laat weten dat je met CampingCard ACSI komt kamperen.

 3. Je rekent af tegen het voordelige CampingCard ACSI-tarief van slechts € 13, € 15, € 17, € 19, € 21, € 23, € 25 of € 27.*  Betaal je achteraf, toon dan voor het afrekenen nogmaals je kortingskaart bij de receptie.

* In principe kun je met CampingCard ACSI achteraf betalen. Maar de betaalwijze kan in sommige gevallen door het reglement van de camping zelf bepaald worden, dus ook het moment waarop je moet (aan)betalen. Geef je bijvoorbeeld aan maar één nacht te blijven of wil je reserveren, dan kan de camping je vragen meteen af te rekenen of een aanbetaling te doen. De receptie van de camping zal je informeren over het beleid van de camping aangaande de betaling.
CampingCard ACSI biedt kampeerders een platform om de mogelijkheid online een camping te vinden en te boeken. De boeking/reservering doe je via ons platform bij de betreffende camping. De betaling geschiedt ook rechtstreeks met de camping.


CampingCard ACSI-app

 

 • Alle campingcard ACSI-CAMPINGS in één handige app.

  Deze handige app helpt u bij het vinden van een CampingCard ACSI-camping of camperplaats. Want het is ook mogelijk om camperplaatseninformatie te kopen bij uw campinginformatie. Let op: u kunt de CampingCard ACSI-app 2024 alleen bestellen in combinatie met een gids die een CampingCard ACSI 2024-kortingskaart bevat. De app is ook zonder internet te gebruiken en er zijn offline kaarten beschikbaar.

 • Altijd een camping of camperplaats in de buurt.

  Op basis van locatiebepaling ziet u welke campings of camperplaatsen in uw buurt liggen. Waar in Europa u ook bent. Gebruik het vlaggetje om handmatig een locatie in te stellen en een camping of camperplaats te zoeken in de buurt van uw volgende bestemming. U kunt ook zoeken op camping-, regio- of plaatsnaam.

 • Zoek en boek een plek die bij u past.

  Onze informatie is uitgebreid en objectief. Stel filters in en vind heel eenvoudig een camping of camperplaats die aan uw wensen voldoet. En op steeds meer campings kunt u uw plek direct via de app reserveren. Zoek bijvoorbeeld op een ‘doorreiscamping’ en de voorziening ‘(verwarmd) binnenzwembad’.

 • Beoordeel een camping.

  Hulp nodig bij het maken van uw keuze? In de app leest u beoordelingen van andere kampeerders én kunt u ook zelf eenvoudig een beoordeling invullen. Geen internetverbinding? Dat is geen probleem. De app bewaart uw beoordeling totdat er weer een internetverbinding is en plaatst deze dan alsnog.

 • Bewaar uw favorieten.

  U kunt een camping of camperplaats toevoegen aan uw favorieten. Zo stelt u een lijstje samen met plekken die interessant vindt. Dat gaat heel eenvoudig: druk op een pagina op het hartje rechtsboven en de camping of camperplaats wordt toegevoegd. Via het menu kunt u bij ‘Favorieten’ uw lijstje snel bekijken.

Google Play  App Store

 

Weergaven: 38

Related Posts

error: