Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

CampingCard ACSI 2024

Met CampingCard ACSI kampeer je nóg voordeliger in het laagseizoen.

 • Betaal altijd een van de acht vaste lage overnachtingstarieven
 • 3.000 deelnemende campings, jaarlijks geïnspecteerd
 • Bespaar tot wel 60% per nacht

 

Kies je voor een combinatie met de handige CampingCard ACSI-app? Dan heb je t/m 31 december 2024 ook op je smartphone of tablet toegang tot alle campinginformatie.

De CampingCard ACSI-gids 2024 en kortingskaart zijn vanaf december leverbaar.

 • Bestel je voor 13 november, dan heb je de nieuwe editie voor kerst in huis.
 • Bestellingen vanaf 13 november worden zo spoedig mogelijk ná kerst geleverd.


Heel veel kampeervoordeel in het laagseizoen

Wie wil er nou niet extra voordelig kamperen in het laagseizoen? Met CampingCard ACSI betaal je nooit meer te veel voor je overnachtingen in het voor- en najaar. Op 3.000 campings in Europa overnacht je dan voor een vast, laag tarief van 13, 15, 17, 19, 21, 23, 25 of 27 euro per nacht*. Heel veel voordeel voor iedere kampeerder die graag buiten het hoogseizoen op vakantie gaat. Zelfs zo voordelig, dat het aankoopbedrag al binnen vier nachten is terugverdiend**.

Hoe werkt CampingCard ACSI?

CampingCard ACSI is een campinggids inclusief een kortingskaart. De kaart haal je uit de gids en voorzie je van jouw gegevens. Op vertoon van een geldige kortingskaart rekenen deelnemende campings het extra voordelige tarief voor twee personen. Zo eenvoudig is het! En (klein)kinderen (maximaal drie kinderen t/m 5 jaar) gaan op 375 campings zelfs gratis mee.

Alle 3.000 deelnemende campings vind je in de tweedelige CampingCard ACSI-gids. Overzichtelijk weergegeven per land zie je direct wat je over een camping wilt weten: de ligging, de aanwezige voorzieningen, het overnachtingstarief en de acceptatieperiode van de kortingskaart. Inclusief GPS-coördinaten voor een perfecte navigatie.

Zoek en boek met de CampingCard ACSI-app

Kies je voor CampingCard ACSI met de handige CampingCard ACSI-app dan heb je t/m 31 december 2024 ook op je smartphone of tablet toegang tot alle campinginformatie.*** Met de app heb je het complete overzicht van alle CampingCard ACSI-campings altijd bij de hand. Dankzij handige filters is een overnachtingsplek heel snel gevonden en op steeds meer campings kan je via de app direct een plek reserveren. Door de gratis updates, inclusief wijzigingen en nieuwe campingbeoordelingen, blijft de app altijd actueel. Je kan de informatie in de app zelfs offline gebruiken. Ideaal voor onderweg!

Basisregels en extra kosten

Om van CampingCard ACSI voor zowel kampeerder als camping een succes te maken, zijn er enkele basisregels. Zo is de kortingskaart alleen geldig op deelnemende campings (te herkennen aan het blauwe CC-logo) en alleen tijdens de acceptatiedata. Deze kunnen per camping verschillen. Bovendien zijn er enkele bijkomende kosten die campings boven op het vaste overnachtingstarief kunnen vragen. Denk aan extra kosten voor energieverbruik (4 kWh is inbegrepen), toeristenbelasting of milieuheffing. Op campingcard.com leggen we je graag uit welke kosten wel en welke kosten niet in het CampingCard ACSI-tarief zitten.

Standaard meegeleverd bij CampingCard ACSI:

 • CampingCard ACSI-gids 2024 (tweedelig)
 • CampingCard ACSI-kortingskaart 2024
 • Mini-atlas met alle deelnemende campings
 • Extra bijlage met de ACSI Klein & Fijn-campings waar je ook met de CampingCard ACSI-kortingskaart terecht kan

Nog meer voordeel?

Neem dan een abonnement op CampingCard ACSI. Hiermee bespaar je 18% op de aanschafprijs. Extra veel voordeel dus! En je ontvangt ieder jaar automatisch de nieuwe editie van de gids en kortingskaart voor de Kerst.

Heb je een camper?

Speciaal voor camperaars hebben wij de ACSI CampingCard & Camperplaatsen-gids samengesteld. Ook hiermee profiteer je op 3.000 campings van de CampingCard ACSI-korting maar tref je eveneens een overzicht van ruim 9.000 door Facile Media geselecteerde camperplaatsen door heel Europa.

Liever geen papieren gids?

Dat kan! CampingCard ACSI is ook beschikbaar in een digitale variant. Zowel de CampingCard ACSI-kortingskaart als alle informatie over de 3.000 deelnemende campings is dan terug te vinden in de CampingCard ACSI-app.

* De exacte acceptatiedata verschillen per camping. In de gids lees je in welke periode(s) de camping de CampingCard ACSI-kortingskaart accepteert.

** Gebaseerd op de normale overnachtingstarieven in mei, juni en september.

*** De CampingCard ACSI-app is geschikt voor smartphone en tablet (Android 9 en hoger, iOS12 en hoger).

Weergaven: 14

Related Posts

Advertenties

ACT
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

 • 4Bezoekers online. :
 • 5Bezoekers vandaag:
 • 242Bezoekers gisteren:
 • 2189Bezoekers vorige week:
 • 376066Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reviews Camperclub Skeller

error: