Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Campingbus Karmann-Mobil Duncan 535 met badkamer

Met de introductie van de Duncan speelt Karmann-Mobil in op de trend dat er steeds meer campingbusjes op de markt verschijnen die ook geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Deze camper op de Ford Transit Custom is er in twee indelingen, waarvan de Duncan 535 de grootste is.

Bijzonder aan de Duncan 535 is dat deze campingbus een kleine badkamer aan boord heeft. Achterin zijn aan de bestuurderskant een toilet, een rvs-wastafel en een douche te vinden. Dit in tegenstelling tot zijn kleinere broertje – de Duncan 495 – die geen sanitair heeft. Een plafond ontbreekt in de badkamer. Dat heeft als gevolg dat de bovenzijde helemaal open is wanneer het hefdak van de bus is geopend.

Beperkte ruimte in keuken

Een badkamer in een kleine bus heeft natuurlijk gevolgen voor de rest van de ruimte. Zo is het rondom de keuken enigszins passen en meten. Het keukenblok met twee gaspitten, een spoelbak en een werkbladverlenging is tegenover het sanitair geplaatst. Daartussen is een smalle gang waar camperaars tijdens het koken kunnen staan. De koelkast van 42 liter met vriesvak is naast het badkamertje tegenover het keukenblok te vinden.

Slaaphefdak

De driezitsbank staat op een rail. Met de cabinestoelen erbij telt de Karmann-Mobil Duncan 535 vijf zitplaatsen. De tafel is zowel binnen als buiten te gebruiken. Van de bank is een bed van 187 bij 114 centimeter te maken. In het slaaphefdak bevindt zich nog een bed van 200 bij 120 centimeter.

De Ford Transit Custom heeft een 105 pk-motor en is uitgerust met onder meer cruisecontrol, ABS, cabine-airco en twee airbags. In de bus zijn meerdere 230V-stopcontacten en USB-aansluitingen aangebracht. De Karmann-Mobil Duncan 535 is leverbaar vanaf 61.990 euro.

Weergaven: 195

Related Posts

Camperverzekering van dé camperspecialist

Meer Camper-verzekeringen
error: