Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Camping Saint Christol (zuid Frankrijk)

Schaduwrijke familie camping

  • zwembad (verwarmd)
  • restaurant
  • broodservice
  • quick-stop mogelijk [18-10u]
  • servicestation buiten de openingstijden van de camping beschikbaar, behalve in het weekend en op feestdagen
  • centrum 600m

Chemin de Saint-Christol
34120, Pézenas, Frankrijk
€ 22,90 • 1 apr. t/m 15 sep. (2 personen per nacht incl. belasting)

Geen geaccepteerde kortingskaarten

 

Reviews:

juli 2021

Zoals de vorige plaatser al zei “niet te veel verwachten dan valt alles mee” Een echte Franse Camping maar wel gezellig. Wij betaalden op 31-07-2021 €60,00 zonder stroom

augustus 2020

Fijne camping, we werden aardig ontvangen. Ruime schaduwrijke plekken. Heerlijk zwembad, niet te veel verwachten dan valt alles mee.

juni 2019

Vriendelijke ontvangst, prima zwembad! Sanitair kan eigenlijk niet meer , niet vies maar zo oud, dat je erom moet glimlachen.Plaatsen zijn mooi vlak en ruim. Pezenas ligt echt op 5/10 min lopen.we betaalden 15.50€ . De afwaswasbakken zijn ronduit smerig, kan ook niet anders want het is in de open lucht. Voor een nacht oke!

september 2018

Mooie schaduwrijke ruime plaatsen (camper 7,5 m). Sanitair is redelijk schoon, maar gedateerd. Zwembad was vies en gesloten. Beetje vergane glorie, prima voor een overnachting. Vervelend waren de loslopende honden van de eigenaar. Eén blafte erg vervelend naar ons hondje. Dorpje is gezellig! Goed aan te lopen en vele terrasjes. Wij hebben heerlijk gegeten. Voor € 16,84 was het voor ons te doen.

Weergaven: 46

Related Posts

error: