Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Camping Oos Heem (Belgische Ardennen)

Kampeer midden in de Ardennen bij Camping Oos Heem. De Ardennen zijn ideaal voor natuurliefhebbers en sportievelingen.

Geniet van lange wandelingen door de Wolfsbusch of maak een fietstocht op één van de langste fietspaden van Europa, De Vennbahn. Liever op de motor de natuur verkennen? Maak dan één van de prachtige routes door de Eifel. Ons animatieteam staat ieder jaar weer klaar om jong en oud een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Koel af in één van de twee verwarmde en overdekte zwembaden, zoek het avontuur op met een survival in de Belgische Ardennen of bezoek de prachtige steden Sankt Vith, Malmedy of Spa.

Wij hebben de camperplaatsen gerealiseerd bij de kampeerplaatsen aan de wegzijde. Deze camperplaatsen zijn eenvoudig te bereiken vanaf de ingang van de camping. De vier speciale ingerichte camperplaatsen zijn voor de zwaargewichten onder de campers. De kleiner campers kunnen rustig gebruikmaken van de gebruikelijke kampeerplaatsen. De tarieven zijn geliijk aan de kampeerplaatsen.

Kamperen met hond is toegestaan. Onze poortwachter Lyca heet alle honden welkom en wil graag dat al zijn vriendjes aangelijnd zijn en dat de baasjes de poepzakjes gebruiken die op de camping gratis verkrijgbaar zijn. Zodat iedereen vrij en blij kan genieten van onze Camping. De bossen rondom lenen zich bij uitstek voor het uitlaten van uw trouwe viervoeter.

Camping Oos Heem
Schwarzenvenn 6
4770 Deidenberg België
Tel: 0032 (0)80 349741
Email: info@campingoosheem.be

Prijzen:

€ 20,50 • 1 jan. t/m 27 jun.
€ 31,50 • 28 jun. t/m 2 sep.
€ 20,50 • 3 sep. t/m 31 dec.
2 personen per nacht incl. belasting

Reviews:

augustus 2021

het is hier goed, de camping is schoon en zwembad is ok. De café hiernaast verpest echter de pret! Als je een plekje zoekt waar je elke nacht kan meegenieten van de boenke-boenke muziek dan zit je hier goed. wij staan hier nu twee dagen en beide avonden van dattum… jammer

juni 2021

Kleinschalig en gezellige camping. Heel vriendelijke mensen die hun werk met hart en ziel doen en waar niets teveel voor is. Je kan er super lekker eten. Veel fiets en wandel routes.

mei 2021

Super leuke camping in de Oostkantons, waar alles aanwezig is. Vriendelijke uitbaters. Geen probleem als je wat later toe komt. Mooie plaatsen. Cafetaria waar je kan eten en drinken. Groot terras voorzien. Vlakbij de RAVel.

 

Weergaven: 5203

Related Posts

error: