Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

CamperZaterdag

 

Waarom heel Nederland afreizen om te zien wat er te koop is, de camper die je nodig hebt voor je volgende reisavontuur bevindt zich misschien wel op deze locatie.

CamperZaterdag is net marktplaats, maar dan in het echt. Verkoop je een camper, wil je juist een camper kopen of vindt je het gewoon gezellig om rond te wandelen tussen de campers, alles kan bij CamperZaterdag in Zoetermeer.

De camperpopulatie in Nederland breidt zich de laatste jaren gestaag uit. Particuliere verkoop op locatie bestaat nog niet, terwijl de camperbeurzen in Nederland steeds beter worden bezocht en ook veelal als leuk uitje worden gezien. Daar brengt CamperZaterdag verandering in.

CamperZaterdag start als een evenement waarbij particulieren hun tweedehands camper te koop kunnen aanbieden. Bezoekers kunnen bestaan uit particulieren die interesse hebben om een tweedehands camper te kopen, maar ook mensen die voor de gezelligheid een leuk ‘rondje’ willen lopen, net als op een beurs. CamperZaterdag is een perfecte combinatie van een fysieke Marktplaats en een beurs in (nog wel) kleine opzet.

Aanmelden ?

Kom langs op de zaterdagen van 18 maart, 15 april en 13 mei tussen 10:00 -14:00 uur in Zoetermeer.

Als je een camper wil verkopen op CamperZaterdag, reserveer dan op tijd een plaats via de website op één of meerdere van de data.

Deelname kost slechts € 35,-. Toegang voor bezoekers is uiteraard gratis

Tijd en locatie

15 april 2023 (van 10:00 tot 14:00 uur): Van der Hagenstraat in Zoetermeer.
13 mei 2023 (van 10:00 tot 14:00 uur): Carpoollocatie de Lus in Zoetermeer.

Weergaven: 382

Related Posts

error: