Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Campers van Etrusco: Italiaanse charme in Nederlandse showroom

Nederland is een campermerk rijker. Sinds vorige maand staat Etrusco in de showroom. Het Italiaanse merk maakt onderdeel uit van de Erwin Hymer Group. In het wagenpark zijn alle modellen campers te vinden: van een stoere buscamper tot een luxe integraalcamper.

Etrusco bestaat sinds 2016 en staat voor moderne, avontuurlijke en stijlvolle campers. Natuurlijk mét die Italiaanse charme. “Met onze flair voor trends creëren we stijlwerelden met harmonieuze natuurtinten, slimme details en functionaliteit voor een echt vakantiegevoel in onze campers. Op die manier spreken we vooral belangstellenden aan die op zoek zijn naar plezier, afwisseling en uitzonderlijke plekken”, zegt Etrusco-directeur Christian Striebel over het merk.

In totaal zijn er 25 verschillende modellen. Die rollen van de band in het Italiaanse Toscane. In deze zelfde fabriek vindt ook de productie van de Laika-campers plaats.

Etrusco Vans

De afmeting van een buscamper en toch de voordelen van een halfintegraalcamper? Dat kan, met de smalle halfintegraal. Etrusco noemt ze Vans en heeft twee modellen: op de Ford Transit en op de Renault Master. Beide campers zijn slechts 2,14 meter breed doen hun naam daarmee eer aan. De smalle halfintegralen zijn er op beide basisvoertuigen in twee lengtes, waarvan de kortste een lengte van 5,99 meter heeft.

De Etrusco Van met de Renault Master als basisvoertuig.

Boot achter de buscamper

Bij de buscampers biedt Etrusco keuze uit Ford en Fiat als basisvoertuig. Van de Ford is er één indeling: de CV 600 DF. Deze 5,98 meter lange buscamper heeft een dwarsbed (1,92/1,89 x 1,47 meter) en een badkamer met zwenkbare douchewand. Wél is van dit model nog een 4×4-versie verkrijgbaar. Opvallend hieraan is de optie voor een 170 pk-motor en een vaste trekhaak. Het trekvermogen van de CV 600 DF 4×4 is 2,8 ton, wat betekent dat het mogelijk is om bijvoorbeeld een boot mee te nemen naar de camping.

Wie gaat voor een buscamper op de Fiat Ducato, heeft keuze uit vier indelingen. Drie daarvan hebben een dwarsbed en er is zelfs een model met enkele bedden.

De Etrusco CV600 DF 4×4

Alkoof en integraal

Voor modeljaar 2023 zijn de Vans en de CV 600 DF 4×4 nieuw. Voor wie liever een ander model kiest, heeft Etrusco ook volop mogelijkheden. Zo zijn er nog halfintegraalcampers op Ford en Fiat. Voor grote gezelschappen is de alkoofcamper interessant. Hierin kunnen zes mensen overnachten. En wie graag wat ruimer reist, kan zijn hart ophalen aan de integraalcamper van Etrusco. Die heeft aan boord alle mogelijke luxe, waaronder een grote badkamer en een ruime keuken.

Dealers in Nederland

Etrusco is inmiddels bij drie dealers in Nederland te koop.

  • Deze zijn te vinden in Lemmer,
  • Delft en Baak.

Meer weten over de campers van Etrusco? Klik dan op onderstaande button.

Weergaven: 42

Related Posts

Advertenties

ACT
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

Inbouwstofzuiger

 

  • 8Bezoekers online. :
  • 109Bezoekers vandaag:
  • 237Bezoekers gisteren:
  • 2456Bezoekers vorige week:
  • 373986Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reclame

lacros-300x300-3
lacros
lacros
lacros-300x300-4
lacros-300x300-5

Reclame

error: