Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Camperroutes

Wist u dat NKC ook routes voor u beschikbaar heeft?

Zo betaald u bv. €17,99 voor een reis door Frankrijk.

  • Lengte van route: 1500 km lang
  • Beschreven route: 25 dagen
  • Online route

Altijd op de mooiste plekjes

Eén ding is zeker.
Met meer dan 45 jaar camperervaring vind je hier goed voorbereide camperreizen, met je eigen camper, in je eigen tempo te volgen.
Dus pak je spullen en ga op avontuur met de geweldige camperroutes van de NKC!

Wilde kust, woest verleden

 Oorlog en vrede, ruige kliffen en brede stranden, lieflijk boerenland en granieten dorpjes: dat zijn de ingrediënten van de reis door Normandië en Bretagne. Menhirs, calvaires, kastelen en ommuurde steden getuigen er van een lange geschiedenis. 

De stranden van operatie Overlord, de vele musea en de Amerikaanse erebegraafplaats vertellen de recente geschiedenis. Op 6 juni, D-day, zijn we in Arromanches-les-Bains, waar we de herdenking bijwonen. Ook Pointe du Hoc, waar de tijd sinds die dag heeft stilgestaan, laat diepe indruk achter.

De reis voert achtereenvolgens langs de hoge kliffen van Veules-les-Roses, de Cap de la Hague, Le Nez de Jobourg en de Cộte de Granit Rose. Ook een bezoek aan de Mont Saint-Michel, Granville, Bayeux en Cancale is zeer aan te bevelen. Verder kunnen we volop genieten van lokale specialiteiten, zoals galettes, oesters en kaas.

Let op: Na aankoop ontvang je een link die je toegang geeft tot de route in Trip Plans De route is 365 dagen na aankoop geldig.

Weergaven: 116

Related Posts

Camperverzekering van dé camperspecialist

Meer Camper-verzekeringen
error: