Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Camperplaatsen in gemeente Bodegraven-Reeuwijk worden vervangen

Er zijn deze maand twee camperplaatsen in Bodegraven en Driebruggen gesloten. Twee nieuwe initiatieven in het Groene Hart zijn in ontwikkeling. Naar verwachting worden de nieuwe locaties in de gemeente in het voorjaar geopend.

De twee camperplaatsen in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk werden vijf jaar geleden op verzoek van NKC gerealiseerd. Eén overnachtingslocatie bevond zich bij het zwembad de Kuil in Bodegraven, de ander bij het Dorpshuis Custwijc in Driebruggen. Op beide plaatsen mochten camperaars drie nachten verblijven.

Nieuwe camperplaatsen

De nieuwe camperplaatsen die worden ontwikkeld, worden volgens de gemeente ruimer en krijgen bovendien moderne voorzieningen. Vanaf mei kunnen camperaars in de jachtwerf in Reeuwijk gebruikmaken van tien plekken. De eigenaar van deze nieuwe locatie heeft laten weten dat er bij deze plaatsen ook een sanitaire unit wordt geplaatst. Ook in De Meije (Camping De Hollandse Boerderij) worden in de loop van dit jaar ruime camperplekken met goede voorzieningen gerealiseerd.

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk stimuleert de ontwikkeling van camperplaatsen omdat de gemeente de laatste jaren een toename ziet van toeristen uit eigen land met een camper. Een grote groep camperaars komt uit de Randstad en zoekt de rust op in Het Groene Hart.

Bezoeken: 40

Related Posts

error: