Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

      

 

Camperplaatsen en de Faciliteiten zijn geopend

Na een koud begin van April komt het mooie weer gelukkig onze kant op. De camperplaatsen liggen er prachtig bij, het gras is gemaaid en we hebben er zin om u weer te mogen ontvangen.

Van vrijdag t/m zondag, is de cafetaria op de camping weer geopend om een lekker frietje met snack af te halen. In het weekend kunt u op zaterdag en zondag ook lekkere verse broodjes afhalen in het winkeltje bij de cafetaria.

Binnenkort zal ook het zwembad weer geopend zijn. Dit jaar hebben wij voor het eerst een warmtepomp, waardoor het water op milieuvriendelijke manier verwarmt zal worden. Maar ook nu kunt zich natuurlijk al goed vermaken. Een wandeling of fietstocht in de bosrijke omgeving, dwars door het natuurgebied de Cartierheide,  of naar het prachtige Groot- en Kleinmeer tussen Vessem en Wintelre of juist een tocht maken door de gezellige dorpen van de Acht Zaligheden behoren alleemaal tot de mogelijkheden. Daarnaast kunt u gratis gebruik maken van de faciliteiten op de camping, zoals de visvijver, een potje midgetgolven,  of de Air-trampoline en de speeltoestellen voor de kinderen.

Zwembadweg 1 | 5512 NW Vessem

 info@eurocampingvessem.nl

 Tel : 0497 – 591 214

 

Hits: 9