Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. 

          

Camperplaatsen & Chalets hele jaar geopend!

Het najaar is een ideale periode om er toch nog even lekker tussenuit te gaan en te genieten van het buitenleven. Het is een stuk rustiger op de camping, de bomen en planten krijgen een andere mooie kleur en de natuur wordt veel intenser ervaren. De perfecte periode voor een mooie fiets- of wandeltocht. Jouw vakantie in Vessem vieren? Eurocamping Vessem biedt jou een ontzorgde vakantie in een van de luxe chalets aan of een plaats op onze camperplaatsen.

Najaar in Vessem

De natuur krijgt een ander kleurtje, dagen worden korter, avonden worden langer… Met de gedachte die je hebt aan een herfstvakantie komen niet direct de voordelen naar boven. Maar een herfstvakantie in Vessen, juist daar zitten juist veel voordelen aan:

  • Knus en gezelligheid, dat is wat in het teken staat tijdens jouw herfstvakantie in Vessem;
  • Wandel- en fietstochten worden nog mooier: de flora krijgt een fraai herfstkleurtje;
  • Het is rustiger op en rondom de camping. Dat is niet alleen fijn bij het maken van uitstapjes, maar ook wanneer je de natuur gaat ontdekken;
  • Tip: neem je fotocamera mee op vakantie, je hebt namelijk meer kans om dieren te spotten in de natuur.

Verblijf tijdens de herfstvakantie in een vakantiehuisje

Tijdens de herfstvakantie is het enkel mogelijk om te verblijven in een van onze chalets, gelegen midden in de natuur. Lekker warm voor de buis je favoriete Tv-programma kijken en de leukste spelletjesavonden beleven met de kinderen. Kom jij ook tijdens de herfstvakantie naar Eurocamping Vessem? Via onderstaande link kun je de beschikbaarheid zien van alle chalets.

Beschikbaarheid chalets herfstvakantie

Camperplaatsen gehele jaar geopend

Wilt u in het najaar genieten van met uw camper in Brabant? Of juist in de wintermaanden? U bent ieder seizoen welkom bij ons in het gezellige Brabant.
Voor de camperplaatsen hoeft u natuurlijk niet te reserveren.

Hits: 41

Related Posts

error: