Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Camperplaats Willemsoord in Den Helder moet blijven

Houd de veertig plekken op Camperplaats Willemoord in Den Helder in stand.

Dat is de strekking van een dringende oproep die de NKC heeft gedaan in een brief aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Den Helder.

Aanleiding zijn berichten onder meer in de media dat het voortbestaan van de camperplaats ter discussie staat. Het ontwikkelbedrijf Zeestad, dat in opdracht van de gemeente een plan maakt voor het gebied, heeft een jaar geleden de beheerders weliswaar toegezegd dat de veertig plekken er nog zeker drie jaar kunnen blijven, maar het bedrijf heeft ook aangegeven dat de camperplaats uiteindelijk geen toegevoegde waarde biedt, schetst adviseur camperplaatsen Hans Pronk van het Projectbureau Camperplaatsen van de NKC.

“Zeer zorgwekkend”, oordeelt hij. “Het is een enorm populaire locatie, die een groot deel van het jaar bijna vol staat, met bovendien meer dan vijfhonderd lovende reacties op Campercontact. Mensen zijn zeer tevreden over de inrichting, de bereikbaarheid, de mogelijkheid om Willemsoord en Den Helder te kunnen bezoeken en niet te vergeten de vriendelijke ontvangt door de beheerders. Van overlast door verkeerd geparkeerde campers is na maatregelen geen sprake meer.” Ook wijst hij erop dat de camperplaats de omzet van de middenstand ten goede komt. “De camperplaats is een prachtig visitekaartje van Den Helder.

Plannen om de camperplaats te vergroenen met een aantal boompjes, struiken en grasstroken, zijn inmiddels in de koelkast gezet. “Ik denk dat camperaars hier zeker behoefte aan hebben, maar we gaan er nu niet in investeren”, zegt Raymond Prikken, die samen met zijn echtgenote Cindy de camperplaats en de jachthaven beheert. “Eerst moet er duidelijkheid komen over de toekomst.”

De sitecode van camperplaats Willemsoord in Den Helder op Campercontact is 13198.

Weergaven: 164

Related Posts

Advertenties

ACT
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 4Bezoekers online. :
  • 13Bezoekers vandaag:
  • 242Bezoekers gisteren:
  • 2197Bezoekers vorige week:
  • 376074Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reviews Camperclub Skeller

error: