Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Camperplaats Leeuwarden verbouwd

Na een zes maanden durende verbouwing is camperplaats Leeuwarden weer open. Er is nu plaats voor achttien in plaats van twaalf campers, de plekken zijn ruimer en er is meer groen aangelegd.

Meer plekken aan water

Om gasten een nog betere ervaring te bieden werd besloten de camperplaats te verbouwen. De verbouwing ging op 1 september 2020 van start. De voornaamste reden voor de verbouwing was de behoefte aan meer plekken aan het water. Een ander belangrijk doel was het groener maken van de camperplaats. Na de verbouwing is er meer beplanting rondom de camperplaatsen gerealiseerd en de plekken aan het water zijn voorzien van gras. Vanwege de huidige weersomstandigheden worden de groenvoorzieningen in maart verder afgerond.

Faciliteiten ook uitgebreid

Eigenaar Margreet Dröge: “De eerste weken van de coronaperiode liepen onze bezoekersaantallen nog achter, maar afgelopen zomer hadden we al weer een stijging van 30 procent bezoekers ten opzichte van het jaar daarvoor.”

De camperplaats die bij een jachthaven ligt breidde ook de faciliteiten voor camperaars uit. Naast kamperen is het nu ook mogelijk om een boot of een scooter te huren. Verder zijn er vaste ligplaatsen en vrije ligplaatsen te huur. Hiermee wordt ingespeeld op de wens van gasten die graag achter de camper hun eigen boot meenemen om Friesland te ontdekken.

Prijzen:

  • Standaardtarief per nacht zonder elektriciteit € 10,00
  • Elektriciteit € 2,50
  • Extra persoon € 1,50
  • Gebruik serviceplaats zonder overnachten € 2,50
  • Toeristenbelasting pppn vanaf 5 jaar € 1,00

Het standaardtarief voor de camperplaats is € 10,00 per nacht inclusief 2 personen, WiFi, gratis broodjes en unieke Camperplaats Leeuwarden-sleutel voor korting bij aangesloten bedrijven. 365 dagen p.j. geopend!

Camperplaats Leeuwarden
De Zwemmer 3
8939 CA Leeuwarden
Friesland
+31 58 299 00 65
info@camperplaatsleeuwarden.nl

Weergaven: 19

Related Posts

error: