Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Camperplaats in Maassluis breidt uit

MAASSLUIS | Een paar jaar geleden stond er een enkele camper langs Het Scheur. Burgemeester Haan: “We zien sinds de uitbreiding met de extra faciliteiten dat parking De Veerstoep een gewilde plek is.”

Camperplaats Parking Veerstoep in Maasluis breidt met twee plekken uit naar tien en krijgt voorzieningen. Daarmee is overnachten niet langer gratis. Dit heeft de gemeenteraad onlangs besloten.

De camperplaats krijgt elektra, een watertappunt en de mogelijkheid om afvalwater te lozen en de toiletcassette te legen. “De gemeente wilde al langer van de gratis plekken af”, zegt adviseur Hans Pronk van het Projectbureau Camperplaatsen van de NKC, die de gemeente heeft geadviseerd bij de herinrichting van de locatie. Overnachten gaat 15 euro kosten, inclusief toeristenbelasting, af te rekenen via AanUit.net. Voor water en elektra moeten camperaars apart afrekenen.

Eind april klaar

Voor de aan de andere kant van de jachthaven gelegen camperplaats Maassluis, die ruimte heeft voor drie campers, gaat hetzelfde tarief gelden, maar hier komen geen voorzieningen. “Dat zou veel te duur worden. Maar camperaars kunnen natuurlijk wel even bij grotere camperplaats langs rijden om bijvoorbeeld water te tappen. Dat is maar een klein eindje rijden”, zegt Pronk.

Toerisme: Alle Camperplaatsen Bezet

De verwachting is dat de voorzieningen eind april klaar zijn, waarna het overnachtingstarief gaat gelden.

De sitecode van Camperplaats Parking Veerstoep is 49863, die van Camperplaats Maassluis is 30096.

Weergaven: 103

Related Posts

error: