Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Camperplaats in Enspijk

In Enspijk in de Betuwe is onlangs camperplaats Lekker aan de Linge van start gegaan. Een unieke locatie, volgens de eigenaren Leo en Bas van Rijnsbergen, omdat de camperplaats goed bereikbaar is vanaf de snelweg en camperaars toch in een rustige omgeving terechtkomen. Bas van Rijnsbergen: “Als echte Enspijkers zeggen wij altijd: waar de koeien grazen en de auto’s razen. Dit omdat de A2 het dorp in tweeën splitst.” De camperplaats ligt niet ver van de rivier De Linge.

Bloesemtijd

“Al meer dan dertig jaar verhuren we kano’s in Enspijk. Afgelopen jaar kregen wij steeds vaker de vraag of overnachtingen mogelijk waren. Wij hadden ruimte en faciliteiten. Zo is het idee om een camperplaats te beginnen ontstaan. In de bloesemtijd staat je camper tussen de bloesemblaadjes”, zegt Van Rijnsbergen. Er is ruimte voor zeven campers.

Lingeroute

In de omgeving van het dorp Enspijk is behalve kanoën veel te beleven. Het dorp is gebouwd op de oeverwallen van rivier de Linge. In Enspijk vind je niet alleen boerengeschiedenis, maar ook geschiedenis van de late middeleeuwen. “Lekker aan de Linge is gelegen aan de Lingeroute, dicht bij landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd. De Lingeroute is een fietstocht van 70 kilometer, die ook in te korten is. De tocht leidt door kleine dorpen en over smalle dijkjes”, vertelt Van Rijnsbergen.

De sitecode van camperplaats Lekker aan de Linge op Campercontact is 104235

Weergaven: 280

Related Posts

Camperverzekering van dé camperspecialist

Meer Camper-verzekeringen
error: