Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Camperplaats in Baarn breid uit

Kampeerterrein De Zeven Linden in Baarn heeft het aantal plaatsen voor campers uitgebreid van acht naar vijftien. Ook zijn de plekken ruimer geworden.

Image00012

“De plekken voor campers waren te smal. Daarom zijn we gaan renoveren en uitbreiden”, vertelt eigenaar Sjors van Gestel van Kampeerterrein De Zeven Linden. Hij heeft daarbij ondersteuning gekregen van adviseur camperplaatsen Hans Pronk van de NKC. “Hij heeft de plekken ingemeten en het ontwerp gemaakt. Ze zijn verhard en dus ideaal voor de winter. Het nieuwe toiletgebouw is ook uitgerust met vorstvrije kranen.” Op de camperplaats is veel geautomatiseerd. “Met een pas kunnen camperaars hun tank bijvullen. Bij reserveringen kan men gewoon het terrein oprijden door herkenning van het kenteken. Stroom wordt automatisch aangezet op de gekozen camperplek.”

De Zeven Linden ligt midden in boswachterij De Vuursche in Baarn. De omringende bossen, heidevelden, zandverstuivingen en weidegebieden zijn ideaal voor de actievelingen en rustzoekers. De dorpen Lage Vuursche en Baarn liggen op loopafstand. Vanuit De Zeven Linden leiden wandel- en fietspaden door het Gooi, het Eemland, over de Utrechtse Heuvelrug en naar de Loosdrechtse Plassen. 

De sitecode van camping De Zeven Linden op Campercontact.com is 19073.

 

Weergaven: 38

Related Posts

error: