Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Camperplaats Helden mogelijk weer open

Camperplaats Onder en Eindt in Helden gaat over een aantal weken mogelijk weer open, maar dan met een beperkt aantal plaatsen. Dat meldt eigenaar Johan Peeters.

Aspergetelers Johan en Esther Peeters zijn al jaren met de gemeente aan het steggelen om van start te kunnen gaan met hun camperplaats op het erf van hun bedrijf. Een van de problemen daarbij is dat de buren vrezen voor overlast voor hun paardenhouderij. Er zijn al diverse rechtszaken geweest, maar een definitief uitsluitsel is er nog altijd niet.

Om toch van start te kunnen gaan, heeft Johan Peeters nu besloten een vergunning aan te vragen voor een beperkt aantal plekken: vier tot zeven, in plaats van de eerder beoogde 22. “Daar is geen wijziging voor het bestemmingsplan voor nodig”, zegt hij. “Dat scheelt enorm, want zo’n procedure kost heel veel tijd.” Peeters heeft goede hoop dat de vergunning binnen enkele weken rond kan zijn.

Als dit eenmaal is geregeld, wil hij alsnog de aanvraag voor de overige plekken indienen. En ook daarover is hij hoopvol gestemd, omdat het perceel van zijn buren volgens huizenverkoopsite Funda onder voorbehoud is verkocht. “Eerst maar eens kennismaken met de nieuwe buren. Dan komt het vast allemaal goed”, zegt Peeters. Een op initiatief van een camperaar gestarte digitale petitie is inmiddels meer dan 1.100 keer ondertekend.

Camperplaats Onder en Eindt staat op Campercontact.com onder sitecode 97893.

Bezoeken: 32

Related Posts

Advertenties

ACT
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
dicar
gddm
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

Inbouwstofzuiger

 

  • 1Bezoekers online. :
  • 25Bezoekers vandaag:
  • 305Bezoekers gisteren:
  • 2542Bezoekers vorige week:
  • 362848Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

lacros-300x300-3
lacros
lacros
lacros-300x300-4
lacros-300x300-5
error: