Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 


Locaties zoeken doe je met:
 

Camperpark Vogelzang in Antwerpen kent onzekere toekomst

De populaire camperplaats Vogelzang in Antwerpen heeft opnieuw geen duidelijkheid gekregen over de toekomst. Dat bericht ATV (Antwerpse Televisie). Volgens de plannen zou de camperplaats in juni overgedragen zijn aan Antwerp Expo, maar volgens eigenaar Jan Van der Elst is die overeenkomst afgeblazen.

foto Camperpark Vogelzang

Daardoor heeft ook Van der Elst geen idee wat de toekomst zal brengen. AG Vespa, het gemeentebedrijf voor vastgoed en stadsprojecten in Antwerpen, verleent een concessie die slechts jaar per jaar verlengbaar is. Dat maakt investeren in het camperpark moeilijk. Voorlopig heeft Van der Elst geen duidelijkheid, maar hij hoop dat als Camperpark Vogelzang op deze locatie verdwijnt, hij een nieuw plaatsje krijgt toegewezen.

Camperpark Vogelzang ligt vlak bij Antwerp Expo en het centrum van Antwerpen is op tien minuten te bereiken. Het camperpark ligt buiten de Antwerpse lage-emissiezone en er is plaats voor meer dan honderd campers, ongeacht de lengte ervan. Alle gebruikelijke voorzieningen zijn aanwezig.

De sitecode van Camperpark Vogelzang op Campercontact van NKC is 8285.

Hits: 203

Related Posts

Advertenties

ACT
motorhome-depot
M-SAT
D_EN_B-1
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
logo-Dekker
ACT Glerum
Kattenberg
Ekowax
dicar
gddm
Boom

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 4Bezoekers online. :
  • 622Bezoekers vandaag.:
  • 372Bezoekers gisteren:
  • 4021Bezoekers vorige week.:
  • 13857Bezoekers per maand.:
  • 1375997Totaal aantal bezoekers.:

Categorieën

error:

De specialist in elektrische vouwfietsen

Is hoofdsponsor van Camperclub Skeller