Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.

      

 

Camperpark Kinderdijk sluit voorzieningen voor passanten

Na de nodige overlast hebben de eigenaren van Camperpark Kinderdijk besloten dat de voorzieningen uitsluitend nog gebruikt mogen worden door camperaars die overnachten op het camperpark.

“Camperaars staan dagenlang op een gratis camperplaats en komen dan langs om hun volle vuilniszakken, toiletcassettes en vuilwatertanks te lozen”, aldus Kees en Pieta van Vuuren van Camperpark Kinderdijk.

Overnachten

“Daarnaast vullen camperaars hun watertank en de nodige jerrycans om vervolgens weer op een gratis camperplaats te gaan staan.” Het koppel is het zat en heeft besloten de voorzieningen alleen nog maar beschikbaar te stellen aan camperaars die overnachten op het camperpark. Van Vuuren: “het gaat gelukkig om een gering aantal camperaars dat zich hier schuldig aan maakt, dus wij vinden het bijzonder vervelend om deze maatregel te moeten nemen.”

Camperpark Kinderdijk staat op Campercontact.com onder sitecode 48399

 

Hits: 5