Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Camperparc Stee in Lhee breid uit

Goed om te weten.

Per medio juni 2023 wordt Camperparc Stee in Lhee uitgebreid met 24 plekken die ook (in tegenstelling tot thans) gereserveerd kunnen worden.

Camperparc Stee in Lhee

Gelegen in de natuur

Camperparc Stee in Lhee is slechts 5 km vanaf de A28 gelegen in het Drentse dorpje Lhee. Binnen 5 minuten bent u op de bekende Brink van Dwingeloo met haar vele faciliteiten. Ook wandelt u binnen 5 minuten het natuurgebied “Nationaal park Dwingelderveld” in.

Voorzieningen

Camperparc Stee in Lhee bestaat uit 60 ruime, halfverharde staanplaatsen. U staat met uw camper op een grasveld, verstevigd met een kunststof grastegel. Groen, maar toch verhard! Ieder vak is 6,5 m. breed en minimaal 10 m. diep. Alle plaatsen zijn afgescheiden met een haag van ligusterboompjes. U staat beschut maar beleeft toch het weidse uitzicht over het prachtige Drentse es-landschap. Op het terrein vindt u vele soorten fruitbomen en passende beplanting. Het gehele terrein is geschikt voor minder-validen. Goede verharding, geen obstakels en er is een speciale toiletruimte voor minder validen. In het informatieschuurtje vindt u allerlei informatie uit de omgeving en kunt u vele leesboeken vinden om te lenen. 

Energie-neutraal

Camperparc Stee in Lhee is volledig energie-neutraal, eigen stroom en geen gasaansluiting. Alle stroom wordt opgewekt door zonnepanelen op eigen daken en op de grond. Een zonneboilers voorziet het sanitairgebouw van warm water.

Beleef de ruimte!

Bij ons is de hemel s’nachts nog echt donker. Dat wordt in Nederland steeds zeldzamer. Om lichtvervuiling te voorkomen is onze buitenverlichting voor 100% met plaatsgerichte LED-verlichting uitgevoerd. 

Reserveren niet nodig!

Reserveren is niet nodig, u ziet ter plaatse op de incheckzuil welke plaatsen vrij zijn. Hier betaalt u €17,40 per overnachting, excl. toeristenbelasting (2023 €1,30 per persoon/per nacht). De prijs is all inclusive; gratis 6 Kwh (16 amp.) stroom, drinkwater, vrij gebruik van het luxe sanitair, u kunt vuil water lozen en u krijgt gratis WiFi. De eindtijd op de dag van vertrek is 11.00 uur (verlengbaar tot 19.00 uur, of met meerdere dagen).

Sanitair

Het sanitairgebouw kent 4 douches (incl. 1 voor minder-validen), 3 toiletten (incl. 1  voor minder-validen), 4 wasbakken waarvan 2 afgeschermd. Tegen betaling kunt u gebruik maken van wasmachine en wasdroger. Aan de buitenzijde zijn 2 spoelbakken met warm watervoorziening voor de afwas. Het gebouw heeft vloerverwarming! Naast de reguliere gratis afstortmogelijkheid, kunt u tegen betaling ook gebruik maken van de automatische cassettereiniger van Camperclean.

Beheerder aanwezig

Ondanks dat het full-service is treft u de beheerder of personeel iedere dag op het terrein.  

En in de winter….

Wanneer de temperatuur beneden de 3 graden boven nul daalt zullen de buitenkranen worden afgesloten. Op dat moment kunt u het chemisch toilet lozen bij de voorziening achter het sanitairgebouw. Tevens kunt u de slang achter de servicedeur gebruiken voor het vullen van uw tank. Deze slang mag ivm de hygiene niet beslist worden gebruikt voor contact met uw chemisch toilet, daar is een aparte korte slang voor. Ten alle tijden moet de achterdeur na gebruik worden gesloten.

We heten u van harte welkom.

Met vriendelijke groet, Familie Bloemerts

Weergaven: 393

Related Posts

error: