Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Camperlocatie in Emmen wordt vernieuwd

In Emmen wordt een nieuwe camperlocatie gerealiseerd, in plaats van de bestaande. De nieuwe ligt nabij de dierentuin Wildlands en het Atlastheater. De huidige locatie is gratis, maar er zijn geen enkele voorzieningen en de ondergrond is slecht. Daarom wilt de gemeente een verbeterde locatie.

Het betreft een nieuwe, betaalde camperlocatie met een betaalautomaat. De bedoeling is dat de nodige voorzieningen worden aangelegd, zoals stroom, een watertappunt, loospunten en toiletten. Omwonenden hadden bezwaren tegen de geplande situering van de nieuwe camperlocatie. Het parkeerterrein is echter groot genoeg en daarom wordt de locatie op een ander deel van het terrein aangelegd, verder van de huizen gelegen.

“De ACM dwingt ook deze gemeente een betaalde locatie tegen kostprijs aan te bieden. Ik verwacht dat komend voorjaar met de uitvoerende werkzaamheden kan worden begonnen”, vertelt adviseur Frejo Blaauw van Projectbureau Camperplaatsen van de NKC.

De sitecode van de huidige camperplaats in Emmen op Campercontact is 7.

Weergaven: 118

Related Posts

Camperverzekering van dé camperspecialist

Meer Camper-verzekeringen
error: