Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Campercontact zelfstandig verder

De ledenraad van de NKC is onlangs akkoord gegaan met de verzelfstandiging van Campercontact: de app en de website van de NKC met camperplaatsinformatie. Belangrijke uitgangspunten daarbij zijn dat de PRO-versie van de app gratis blijft voor leden en de NKC zeggenschap houdt over Campercontact.

De NKC zet deze stap omdat Campercontact een forse investering nodig heeft om verder te kunnen groeien en het niet wenselijk is dat de vereniging een dergelijk risico neemt. De app ondervindt de nodige concurrentie en versnelling van de groei nu is een voorwaarde om ook op langere termijn te kunnen voortbestaan, legde directeur-bestuurder Stan Stolwerk de ledenraad voor. Campercontact gaat bij voorkeur als BV op zoek naar investeerders die om te beginnen samen een miljoen euro in de ontwikkeling willen steken. De app heeft in heel Europa inmiddels 850 duizend gebruikers.

De ledenraad ging verder akkoord met het verder ontwikkelen van het Strategisch Plan 2026, waarin de NKC de hoofdlijnen van het beleid voor de komende vier jaar heeft vastgelegd. Ook gaf de raad groen licht voor verhoging van de contributie van ongeveer 5 procent. Na vele jaren van stabiliteit is deze nodig vanwege de toegenomen kosten. De financiële jaarstukken 2021 zijn wel besproken, maar vanwege het vooralsnog ontbreken van een aantal gegevens is het verlenen van decharge uitgesteld.

Het verslag van de voorjaarsvergadering van de NKC-ledenraad is te vinden op de website. Wie interesse heeft in de groeiplannen van Campercontact en de mogelijkheden om te investeren in Campercontact, kan hier ook informatie vinden.

Weergaven: 458

Related Posts

Camperverzekering van dé camperspecialist

Meer Camper-verzekeringen
error: