Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Camper- en geocache-avonturen van DNF

Zonnepaneel levert genoeg stroom in het najaar

Wij kwamen op deze luxe camperplaats terecht omdat zowel Georg als ik via Camperclub Skeller een tegoedbon gekregen hadden voor een gratis overnachting op de camperplaats in Vessem.

Het beloofde een mooi oktoberweekend te worden, dus wij besloten nog dit jaar gebruik te maken van deze tegoedbon. Handig om zo laat in het seizoen stroom bij de hand te hebben. Geen idee of onze zonnepanelen nog genoeg stroom produceren om het een heel weekend vol te houden op de accu. Als de zon er al is, is hij er maar kort en staat hij laag. Wel hebben wij dan natuurlijk het voordeel van het hefdak, dan kunnen we de panelen goed op de zon richten. We verbruiken laat in het seizoen ook meer stroom voor licht en voor de kachel (maar minder voor de koelkast).

Achteraf bleek dat we daar met dit perfecte weer geen zorgen over hoefden te hebben. We hadden meer dan voldoende stroom en hoefden niet aan de paal. Het weer leende zich ook perfect voor “campinggedrag”. Meestal niet toegestaan, maar hier geen enkel probleem.

We genoten van de zon en konden zelfs in ons t-shirt buiten zitten. Uniek toch, voor oktober?…………………

Lees hier het hele verhaal

Weergaven: 25

Related Posts

error: