Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 


Locaties zoeken doe je met:
 

Bürstner Lyseo Gallery-halfintegraal met alkoof gaat in productie

Een jaar geleden presenteerde Bürstner een absolute noviteit op campergebied: een halfintegraal met opblaasbare alkoof. Dat prototype is verder ontwikkeld en klaar voor het grote publiek. De Bürstner Lyseo Gallery gaat deze herfst in serieproductie.

In de Lyseo Gallery combineert Bürstner het rijcomfort van een halfintegraal met de ruimte van een alkoofcamper. Onderweg is niets te zien en te merken van de alkoof. Pas op de plaats van bestemming komt de extra verdieping – zoals Bürstner deze noemt – met een druk op de knop tevoorschijn. Het systeem wordt gevuld met perslucht en de alkoof is binnen 90 seconden klaar voor gebruik. Bij uitgebreide tests in een klimaatkamer is gebleken dat de camper geschikt is voor camperen in de winter.

Twee indelingen

De Bürstner Lyseo Gallery komt er in twee indelingen, beide 6,99 meter lang. De TD 649 G heeft op de plaats van het vaste bed achterin een rondzit, die tot een bed voor twee personen is om te bouwen. Daarboven past nog een optioneel hefbed. De TD 689 G heeft een L-vormige zithoek. Achterin is een badkamer met separate douche en een kledingkast te vinden. De alkoof is in beide indelingen bereikbaar via een vaste trap. In de keuken staat een compressorkoelkast.

Voor de meubels koos Bürstner twee kleuren. Het interieur is warm, wat mede is te danken aan de sfeerverlichting. Dit past helemaal bij het overal-thuis-gevoel dat het merk wil uitdragen. De Bürstner Lyseo Gallery is ook verkrijgbaar in de Harmony Line-uitvoering. Wat de modellen gaan kosten, is nog niet bekendgemaakt.

           

 

Hits: 21

Related Posts

Advertenties

ACT
motorhome-depot
M-sat
D_EN_B-1
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
logo-Dekker
ACT Glerum
Kattenberg
Ekowax
dicar
gddm
Boom

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 0Bezoekers online. :
  • 389Bezoekers vandaag.:
  • 731Bezoekers gisteren:
  • 6367Bezoekers vorige week.:
  • 2445Bezoekers per maand.:
  • 1385706Totaal aantal bezoekers.:

Recente reacties

error:

De specialist in elektrische vouwfietsen

Is hoofdsponsor van Camperclub Skeller