Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Bosch

Bij Bosch Car Service weten wij hoeveel uw auto voor u betekent, daarom zijn alle leden in ons netwerk toegewijd aan auto’s. Door het gebruik van Bosch-technologieën staan onze onafhankelijke werkplaatsen aan de voorgrond van de autotechnologie. Voor meer informatie over onze services kunt u terecht op onze website: www.boschcarservice.nl

Wat is BOVAG?

Naast kwaliteitskeurmerk is BOVAG een brancheorganisatie van ruim 9.000 ondernemers die zich bezighoudt met mobiliteit. Alle bedrijven betrokken bij mobiliteit zijn welkom als lid en kunnen zich aansluiten bij de BOVAG, van autobedrijven tot schadeherstelbedrijven en van wasserettes tot tankstations.

Uw voordeel

Alle Bosch Car Service autobedrijven zijn aangesloten bij BOVAG. Hierdoor kunt u ervan uitgaan dat onze autobedrijven betrouwbaar zijn en kwaliteit bieden op deskundige wijze. Doordat wij lid zijn van BOVAG, geniet u ook van de voordelen van BOVAG:

  • BOVAG Garantie
  • BOVAG-reparatiegarantie
  • Passend vervangend vervoer
  • Onderhoud volgens de fabrieksspecificaties
  • Onafhankelijke geschillencommissie

BOVAG Garantie

Bij aankoop van een tweedehands auto bij Bosch Car Service heeft u recht op minimaal 6 maanden BOVAG Garantie. Deze garantie houdt in dat u tot 6 maanden na de aankoop van uw occassion gratis verborgen gebreken bij Bosch Car Service kunt laten herstellen. Vind de voorwaarden hier. Koopt u een occasion bij Bosch Car Service die voldoet aan bepaalde kwaliteitsvoorwaarden? Dan weten wij zeker dat u een goede auto koopt. U kunt op deze Occasion Plus occasions de garantie tot wel twee jaar verlengen bij Bosch Car Service. Lees meer over `Occasion Plus´.

BOVAG-reparatiegarantie

Als u uw auto naar Bosch Car Service brengt, heeft u recht op drie maanden BOVAG-reparatiegarantie. Is er iets mis gegaan tijdens de reparatie? Dan kunt u gerust bij ons terugkomen. Het defect repareren wij dan gratis voor u.

Passend vervangend vervoer

Wij bieden u altijd passend vervangend vervoer aan, terwijl wij uw auto onderhouden en/of repareren. Dit kan een huurauto tegen gereduceerd tarief zijn of bijvoorbeeld een leenfiets.

Onafhankelijke geschillencommissie

Mocht u niet tevreden zijn over één onze autobedrijven, dan kunt u uw klacht indienen bij de onafhankelijke geschillencommissie van BOVAG. BOVAG beoordeelt uw klacht altijd op objectieve wijze. Ook onze klantenservice kan u van dienst zijn bij een geschil. Lees hier wat onze klantenservice voor u kan doen.


APK-keuring

Onderdelen van de APK

De Algemeen Periodieke Keuring, ofwel APK, bestaat in Nederland sinds 1985 en is verplicht in heel Europa. Tijdens de APK-keuring checkt de keurmeester van uw autobedrijf uw auto op drie punten:

  • Veiligheid
  • Milieu
  • Registratie

Dankzij de APK-keuring is het een stuk veiliger op de Europese wegen. U kunt na een APK-keuring met een gerust hart weer veilig de weg op. Ook het milieu profiteert, want de keuring levert schonere auto’s op. Ook als deze iets ouder zijn.

Daarom bij Bosch Car Service

Bij Bosch Car Service is uw auto voor de APK-keuring in betrouwbare, vakkundige handen. Bosch Car Service monteurs krijgen technische trainingen van Bosch en ook staat Bosch stand by om direct ondersteuning te bieden. De kwaliteit en betrouwbaarheid die u van Bosch gewend bent, mag u dus ook verwachten van onze APK-keuring.

Elk Bosch Car Service autobedrijf heeft zijn eigen APK-keurmeester in dienst. Die ziet er streng op toe dat banden, remmen, verlichting en andere vitale onderdelen geschikt zijn om de weg weer op te kunnen. Zo kunnen we perfect uw auto keuren en krijgt u altijd deskundig advies.

Tip

Voer uw APK-keuring uit in combinatie met een onderhoudsbeurt. Tijdens de ‘onderhoudsbeurt’ komen gebreken aan het licht, welke wij vervolgens direct herstellen. Hierdoor is er een kleinere kans op afkeuring van uw auto. Bovendien is het vaak voordeliger om de APK-keuring in combinatie met onderhoud te plannen.

Wanneer is uw auto toe aan een APK-keuring?

Het is belangrijk te weten wanneer uw auto toe is aan een APK-keuring. Alle Nederlandse auto´s zijn APK-plichtig. U mag dus niet in de auto rijden indien de APK-keuring verlopen is. Doet u dit toch? Dan riskeert u een boete. Doet u dit toch en u krijgt een ongeluk? Dan keert uw verzekeringsmaatschappij mogelijk geen geld uit.

Wij willen u helpen dit te voorkomen. Bekijk hieronder wanneer uw auto een APK-keuring nodig heeft.

Personenauto’s en lichte bedrijfsvoertuigen (<3.500kg)


Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of opmerking? Bel onze klantenservice of stuur een e-mail. Wij staan u graag te woord!

 0900 – 0220

 info@boschcarservice.nl

  

Voor nog meer uitgebreide informatie kijk dan op https://www.boschcarservice.com/nl/nl/home/homepage

 

Weergaven: 27

Related Posts

error: