Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Biketrans Fietslift

De Biketrans Fietslift is de sterkste fietsendrager voor uw camper.

De gepatenteerde Fietslift wordt vervaardigd van speciale aluminium profielen. Hierdoor is de fietslift niet alleen zeer sterk maar ook licht in gewicht. (28 kg)

Door de montage op het chassis is deze fietsendrager ideaal om uw (elektrische) fietsen mee te nemen op uw camperreis. De achterwand van uw camper wordt hierdoor minimaal belast. De motor draait op 12volt en door de stevige constructie kunt u deze drager tot 75kg beladen.

De lift zakt helemaal tot op de grond, waardoor u de fietsen makkelijk kunt plaatsen. Hierdoor hoeft u de fietsen niet meer te tillen. De fietsen kunnen gemakkelijk worden vastgezet.

Wat zijn de voordelen?

 • u hoeft nooit meer te tillen 
 • Deze lift zakt gewoon tot op de grond 
 • Word gemonteerd op het chassis
 • Achterwand wordt nauwelijks belast  
 • Draagkracht 75 kg
 • Gewicht 28 kg
 • Gepatenteerd systeem
 • De beste kwaliteit 
 • U krijgt natuurlijk de beste service 
 • Sterkste fietsendrager 
 • En als klap op de vuurpijl, krijgt u 5 jaar garantie!

Gemakkelijk en zonder inspanning

De  BikeTrans fietsenlift is de ideale oplossing voor het plaatsen en vervoeren van uw fietsen achterop de camper. Dankzij het gepatenteerd en Tüv goedgekeurde liftsysteem vraagt het plaatsen van uw fietsen nauwelijks fysieke inspanning. U kunt uitgerust aan uw fietstocht beginnen en ook na terugkeer moeiteloos uw fietsen terugplaatsen.

Bezit u een lichte scooter (tot 75 kg), ook deze kan gemakkelijk op de BikeTrans fietsenlift worden vervoerd. Het fietsenplateau zakt tot de grond, u rijdt de fietsen er zo op en met een eenvoudige drukknopbediening brengt u het plateau met de fietsen weer omhoog.

De positie van de BikeTrans fietsenlift is zo bepaald dat de achterlichten en het nummerbord van uw camper of caravan vrij zichtbaar blijven. Hierdoor is montage van een extra lichtbalk niet nodig, dit levert u dus ook nog een nuttige besparing op.

Gemakkelijke montage zonder moeite.

De BikeTrans kent een makkelijke montage en kan bij de eigen dealer of in de werkplaats van Biketrans worden gemonteerd. Het systeem wordt geheel op maat gemaakt, en in tegenstelling tot traditionele fietsendragers blijven de achterlichten en het nummerbord van de camper altijd zichtbaar.

Ook is het mogelijk om een elektrische of gemotoriseerde fiets met de BikeTrans te vervoeren, bovendien kan er een plateau voor het vervoer van een lichte scooter op worden bevestigd. Het systeem is namelijk geschikt voor het tillen van lasten tot 90 kilogram.

Zeer makkelijk in gebruik zonder enige inspanning.

 • Je rijdt je de fietsen op de BikeTrans en zet ze eenvoudig vast in de beugels.
 • Daarna brengt het liftsysteem de fietsen op de goede hoogte, zonder enige zware arbeid.

Degelijk, duurzaam en zeer veilig.

Het mechanische binnenwerk van de BikeTrans is van hoogwaardige kwaliteit en het toegepaste aluminium is voorzien van een weerbestendige poedercoating, waardoor de BikeTrans zeer duurzaam is en geen last van roest heeft.

Het totale systeem weegt slechts 28 kilogram, is opklapbaar en bovendien zeer makkelijk te demonteren.

De BikeTrans is voorzien van een valbeveiliging, zodat de fietsen altijd stabiel staan en zeker vervoerd worden. Ook aan je eigen veiligheid is gedacht, zo zit de bediening van de lift aan de rechterzijde van de camper, zodat je altijd aan de veilige kant van de weg staat.

Met een slot kan de BikeTrans worden beveiligd tegen het ongeoorloofd gebruik van het liftsysteem.

De BikeTrans wordt niet rechtstreeks aan de onderzijde aan de camperwand gemonteerd, maar via een subframe dat aan het chassis wordt gemonteerd. Dit subframe wordt per camper op maat gemaakt.

Biketrans 
Nobelstraat 26
3846 CG Harderwijk
info@biketrans.nl
TEL: 0341 433 090

Weergaven: 718

Related Posts

Advertenties

ACT
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

 • 7Bezoekers online. :
 • 271Bezoekers vandaag:
 • 336Bezoekers gisteren:
 • 2554Bezoekers vorige week:
 • 377742Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reviews Camperclub Skeller

error: