Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 


Locaties zoeken doe je met:
 

Appelscha krijgt meer camperplaatsen

Camperplaats Appelscha is uitgebreid van tien naar twintig camperplekken. Dit kunnen er in de toekomst ook dertig worden. De gemeente heeft een voorlopige vergunning voor de uitbreiding verleend, waardoor er al tien extra plaatsen zijn gerealiseerd.

“Het is nu wachten op de definitieve vergunning”, vertelt eigenaar Erik Huizinga. “De gemeente Ooststellingwerf is altijd welwillend geweest. Afgelopen maandag heeft de raad nog een positief advies over onze plannen uitgebracht. We hopen dat het administratieve proces in april is afgerond.” Nadat voorlopige vergunning werd verleend, is afgelopen november al begonnen met de aanleg van extra plaatsen.

“De extra plekken zijn al voor onze wintersluiting in gebruik genomen. Alleen het detectiesysteem, waarmee de bezetting van de camperplaats real time wordt weergegeven op de website, werkte nog niet. We hopen dat het voor de seizoensopening in orde is”, vervolgt Huizinga. Ook wordt er nog gewerkt aan een extra wc en douche in het bestaande toiletgebouw.

De camperlocatie ligt aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold en ook op een steenworp afstand van alle voorzieningen die Appelscha te bieden heeft. De camperlocatie is op dit moment gesloten maar opent op 1 maart weer de deuren.

Camperplaats Appelscha staat op Campercontact.com onder sitecode 49872.

Hits: 65

Related Posts

Advertenties

ACT
motorhome-depot
M-SAT
D_EN_B-1
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
logo-Dekker
ACT Glerum
Kattenberg
Ekowax
dicar
gddm
Boom

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 3Bezoekers online. :
  • 564Bezoekers vandaag.:
  • 372Bezoekers gisteren:
  • 3963Bezoekers vorige week.:
  • 13799Bezoekers per maand.:
  • 1375939Totaal aantal bezoekers.:

Categorieën

error:

De specialist in elektrische vouwfietsen

Is hoofdsponsor van Camperclub Skeller