Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

Appelscha krijgt meer camperplaatsen

Camperplaats Appelscha is uitgebreid van tien naar twintig camperplekken. Dit kunnen er in de toekomst ook dertig worden. De gemeente heeft een voorlopige vergunning voor de uitbreiding verleend, waardoor er al tien extra plaatsen zijn gerealiseerd.

“Het is nu wachten op de definitieve vergunning”, vertelt eigenaar Erik Huizinga. “De gemeente Ooststellingwerf is altijd welwillend geweest. Afgelopen maandag heeft de raad nog een positief advies over onze plannen uitgebracht. We hopen dat het administratieve proces in april is afgerond.” Nadat voorlopige vergunning werd verleend, is afgelopen november al begonnen met de aanleg van extra plaatsen.

“De extra plekken zijn al voor onze wintersluiting in gebruik genomen. Alleen het detectiesysteem, waarmee de bezetting van de camperplaats real time wordt weergegeven op de website, werkte nog niet. We hopen dat het voor de seizoensopening in orde is”, vervolgt Huizinga. Ook wordt er nog gewerkt aan een extra wc en douche in het bestaande toiletgebouw.

De camperlocatie ligt aan de rand van het Nationaal Park Drents-Friese Wold en ook op een steenworp afstand van alle voorzieningen die Appelscha te bieden heeft. De camperlocatie is op dit moment gesloten maar opent op 1 maart weer de deuren.

Camperplaats Appelscha staat op Campercontact.com onder sitecode 49872.

Weergaven: 74

Related Posts

Advertenties

ACT
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 3Bezoekers online. :
  • 414Bezoekers vandaag:
  • 249Bezoekers gisteren:
  • 2549Bezoekers vorige week:
  • 374811Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reclame

lacros-300x300-3
lacros
lacros
lacros-300x300-4
lacros-300x300-5

Reclame

error: