Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

AL-KO roept onderdeel laadsysteem terug

AL-KO Vehicle Technology Electronics heeft een terugroepactie op touw gezet omdat campers van na 1 juni 2021 mogelijk zijn uitgerust met een onderdeel in het laadsysteem dat oververhit kan raken en zelfs brand kan veroorzaken. Het gaat om de apparaten CSB2 en CSB2-LT, bekend onder de merknaam CSB. Deze zijn vanaf de genoemde datum geproduceerd. Of zich hiermee al ongelukken hebben voorgedaan, heeft het bedrijf niet bekendgemaakt.

De apparaten zorgen ervoor dat de autoaccu kan worden geladen terwijl de huishoudaccu van de camper is aangesloten op een externe lader van 230 volt of via een zonnepaneel wordt geladen. De apparaten die na 1 juni 2021 in nieuwe of bestaande campers zijn gemonteerd, blijken onvoldoende bestand tegen spanningspieken in het 12 voltcircuit van de camper en kunnen hierdoor beschadigd raken, waarna ze door oververhitting brandwonden kunnen veroorzaken of in het ergste geval zelfs brand.

Het bedrijf heeft dealers opgeroepen de verkoop van het systeem te staken en het apparaat niet meer in campers te monteren. Ook roept het eigenaren van campers de apparatuur los te koppelen en contact te zoeken met de dealer. Instructie en nadere informatie zijn in diverse talen te vinden op de website van CBE. Bellen kan met het in Italië gevestigde bedrijf kan ook: +39 0461 958379 en mailen kan met assistentie@cbe.it

Weergaven: 178

Related Posts

Advertenties

ACT
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

Inbouwstofzuiger

 

  • 3Bezoekers online. :
  • 99Bezoekers vandaag:
  • 237Bezoekers gisteren:
  • 2446Bezoekers vorige week:
  • 373976Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reclame

lacros-300x300-3
lacros
lacros
lacros-300x300-4
lacros-300x300-5

Reclame

error: