Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 


Locaties zoeken doe je met:
 

ACES Energy | LiFePO4-accu uit Nederland

We hebben er lang op gewacht, maar het Nederlandse bedrijf ACES Energy heeft een goede en aantrekkelijk geprijsde LiFePO4-accu ontwikkeld. Onlangs konden bezoekers van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs al kennismaken met ACES. Op de beurs toonde het bedrijf onder meer een 100Ah LiFePO4 lithiumaccu voor minder dan 600 euro. Dat zijn prijzen waar we in Nederland wel warm voor lopen.

Zo min mogelijk gewicht meenemen is de uitdaging van iedere kampeerder. De lithiumaccu’s van ACES Energy wegen vier tot vijf keer minder dan de standaard loodaccu’s, zonder aan power in te boeten. En er zijn meer voordelen. Zo kun je de lithiumaccu’s bijna helemaal leegtrekken, laden ze snel weer op en gaan ze efficiënt om met zonne-energie. Ook hebben ze een langere levensduur, waardoor je uiteindelijk goedkoper uit bent.

ACES ontwikkelt zelf de BMS

ACES Energy bestaat sinds 2015. De LiFePO4 lithiumaccu’s van het bedrijf hebben inmiddels hun kwaliteit bewezen in de botenbranche. Voor het ontwikkelen van de accu’s heeft ACES een eigen team van technisch ontwerpers.

Het Battery Management System (BMS) is het hart van een lithiumaccu. Het regelt het laden en ontladen, en bewaakt de kwaliteit en veiligheid van het complete battery pack. ACES ontwikkelt BMS-en voor accu’s in eigen huis. Er worden uitsluitend A+ kwaliteit cellen gebruikt, die bovendien streng worden gecontroleerd.

Hierdoor hebben de LiFePO4-accu’s een uitstekende kwaliteit en een prima prijs-prestatieverhouding. En natuurlijk voldoen ze aan de hoogste veiligheidseisen. Kortom, de lithiumaccu’s staan garant voor jarenlang zorgeloos kampeergenot.

Accu’s met bluetoothfunctie

Met de bijbehorende ACES-app voor smartphones heb je nog meer plezier van je accu. De batterijen uit de 12V caravan en camper HFA-serie hebben namelijk allemaal een bluetoothfunctie. Hiermee kun je via de app op je smartphone kijken hoe het met de accu gesteld is. Handig!

Gunstig geprijsd en lange garantietermijn

De LiFePO4-accu’s van ACES Energy zijn momenteel de voordeligste van Nederlandse makelij. Dat goedkoop geen duurkoop is bewijst het bedrijf met zijn garantietermijn van maar liefst vijf jaar. Een ander pluspunt van ACES is dat je bij eventuele vragen of problemen gewoon kunt bellen of mailen met een Nederlandse partij en dat is wel zo makkelijk.

Wil je meer weten over de producten van ACES Energy?

Klik dan op onderstaande button.

Martine van Kuler

Hits: 17

Related Posts

Advertenties

ACT
motorhome-depot
M-sat
D_EN_B-1
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
logo-Dekker
ACT Glerum
Kattenberg
Ekowax
dicar
gddm
Boom

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 1Bezoekers online. :
  • 112Bezoekers vandaag.:
  • 238Bezoekers gisteren:
  • 2410Bezoekers vorige week.:
  • 3718Bezoekers per maand.:
  • 1419058Totaal aantal bezoekers.:
error:

De specialist in elektrische vouwfietsen

Is hoofdsponsor van Camperclub Skeller