Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

WK96 🇬🇷 | De mooiste camperstranden

Yoeehooe, terwijl de wind hier door bomen giert en waait, kunnen wij niet wachten om jullie weer mee te nemen naar Eindeloos Griekenland. We gooien er weer een half uurtje vol zon tegenaan terwijl we langs een prachtige kustweg koersen en op prachtige bounty achtige stranden de camper neerzetten. We rijden nog steeds op de Pelloponessos en verklappen in deze video een paar parels van gedoogplekken waar jij tot de je vingerpuntjes kan van gaan genieten. Wij laten ze zien en noteren ze uiteraard ook allemaal in de Inspiratiegids.

We nemen jullie mee naar Elafonissos, een klein maar prachtig eiland. We kletsen met een stel mooie zuiderburen die al jarenlang dankzij het gedoogbeleid op de mooiste plekken in Griekenland overwinteren. We laten tot een super luxe camping zien want die zijn er ook in Griekenland! Maar dan zakken de wielen tot verder in de modder… Alweer zo een gezellige video voor deze winderige dagen.

Veel kijkplezier. Peter, Myran en Luka Nog wat Praktische zaken: 

We hebben tijdens onze reis door Marokko een Camperreis Inspiratiegids Eindeloos Marokko geschreven. Deze kun je bestellen via onze website; www.endlessonwheels.com De Inspiratiegids Eindeloos Griekenland is inmiddels in de maak. Reis nu al via onze video’s mee die je straks terug gaat vinden in deze handige reisgids. Je kunt hiervoor je aanmelden voor de mailinglist via info@endlessonwheels.com. De verwachting is dat deze gids in het voorjaar van 2024 wordt uitgegeven.

• Op onze website vind je meer informatie over onze Camperreizen. De reizen naar Marokko zijn voor 2024 uitverkocht maar je kunt alvast met ons meereizen door Griekenland. We zijn nu op pad om deze reis voor mei 2024 in te kopen. We verwachten deze groepsreis naar Griekenland vanaf 10 November via onze website aan te kunnen bieden. Je kunt echter nu alvast je interesse aan ons laten weten via groepsreizen@endlessonwheels.com.

• Vind jij De Camper Hair Don’t Care Petjes ook zo tof? Bestel dan jouw petje via onze website www.endlessonwheels.com

• Wil je de playlist Endless on Wheels met 18 uur muziek bestellen? Stuur dan een email naar Peter@endlessonwheels.com

• Wil je meer informatie over camper gerelateerde producten, informatie, camperplaatsen of andere leuke kampeerzaken, kijk dan op de website van onze partner www.camperclubskeller.nl

• In onze video’s zie je geregeld de Himiway Zebra Fatbike voorbij komen. Wil je meer weten over deze power bike, kijk dan op https://bit.ly/HimiwayEndlessOnWheels Daar vind je alle specificaties nog eens op een rij en je ontvangt ook nog eens een korting van Euro 150,00 EURO wanneer je de code ENDLESS gebruikt!

Weergaven: 3

Related Posts

Advertenties

ACT
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 6Bezoekers online. :
  • 8Bezoekers vandaag:
  • 242Bezoekers gisteren:
  • 2192Bezoekers vorige week:
  • 376069Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reviews Camperclub Skeller

error: