Deze website maakt gebruik van cookies

Wij gebruiken cookies om jouw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. 

    

WEEK94🇬🇷 | KAN JE OVERWINTEREN IN GRIEKENLAND ?

Zaten we vorige week in onze video nog in Noodweer, deze week trakteren we jullie op zonovergoten plaatjes.

We rijden richting de Pelloponessos en zien een brug in het water verdwijnen. Daarna komt het ene schip na het andere het kanaal van Korinthos doorvaren. We kijken vol bewondering naar deze jachten die wel een paar stuivers hebben gekost. We doen prachtige mooie Griekse stadjes aan en ontmoeten oude en nieuwe bekenden. Steeds meer Nederlandse camperaars ontdekken de vele voordelen van Griekenland in het late najaar en/of vroege winter.

En uiteraard geven wij antwoord op de vraag; Kan je overwinteren in Griekenland? We laten een paar prachtige plekjes zien waar onze landgenoten zoal hun camper installeren. Kijk mee naar onze reis waarbij we veel mooie locaties aandoen die een plekje verdienen in onze Griekse Inspiratiegids, net zoals de prachtige highlights die je vooral niet mag overslaan. Het prachtige theater van Epidaurus bijvoorbeeld.

We kunnen wel uren filmen in dit heerlijke land. Dus ga er lekker voor zitten en geniet met ons en met nog een aantal zeer ervaren Griekenlandgangers mee van Griekenland als het ultieme Camperland. oh ja, we vertellen ook wat meer over de inhoud vd groepsreis 🙂

Veel kijkplezier. Peter, Myran en Luka

Nog wat Praktische zaken:

We hebben tijdens onze reis door Marokko een Camperreis Inspiratiegids Eindeloos Marokko geschreven. Deze kun je bestellen via onze website; www.endlessonwheels.com

De Inspiratiegids Eindeloos Griekenland is inmiddels in de maak. Reis nu al via onze video’s mee die je straks terug gaat vinden in deze handige reisgids.

Ook vind je onze Camperreizen op onze website. De reizen naar Marokko zijn voor 2024 uitverkocht maar je kunt alvast met ons meereizen door Griekenland. We zijn nu op pad om deze reis voor mei 2024 in te kopen. We verwachten deze groepsreis naar Griekenland in November via onze website aan te kunnen bieden.

Vind jij De Camper Hair Don’t Care Petjes ook zo tof?

  1. Bestel dan jouw petje via onze website www.endlessonwheels.com
  2. Wil je de playlist Endless on Wheels met 18 uur muziek bestellen? Stuur dan een email naar Peter@endlessonwheels.com

Wil je meer informatie over camper gerelateerde producten, informatie, camperplaatsen of andere leuke kampeerzaken, kijk dan op de website van onze partner www.camperclubskeller.nl

Weergaven: 50

Related Posts

Advertenties

ACT
PROFA-CLEAN-300X250
E-bikes en Steps
motorhome-depot-1
ACSI
M-sat
KAMOEN-MOTORHOMES
reclame-obelink
lacros
beflexx
ACT Glerum
STEFO-E-BIKE
Kattenberg
Ekowax
Elektrische Vouwfietsen-folt
dicar
NKC

Hoe werkt Camping-Car park (NL)

 

  • 6Bezoekers online. :
  • 233Bezoekers vandaag:
  • 440Bezoekers gisteren:
  • 2886Bezoekers vorige week:
  • 384843Totaal aantal bezoekers :

Samenwerking

Wij werken samen met de volgende organisaties:

Camperreis Inspiratiegidsen

Met onze inspiratiegidsen over Marokko en Griekenland bieden we je een uniek concept. Deze gidsen zijn beschikbaar in boek- en/of pdf formaat en bevatten een digitale navigatiekaart en bijbehorende video’s.

Kies jouw favoriete bestemming en ontdek alles wat Marokko of Griekenland te bieden heeft met onze inspiratiegidsen!

Reviews Camperclub Skeller

Weg met de zwarte strepen op je camper

error: